SESTAVA KOLA - 24.kolo ČFL , 2015-2016

Datum kola: 09.04.2016

0

Dvacáté čtvrté kolo třetí ligy je za námi a na řadu tak přichází jeho resumé v podobě sestavy kola. I tentokrát se v ní objevilo velké množství zajímavých jmen s prvoligovou zkušeností. Nechybí ani pár borců, kteří už titul hráče kola získali. Kdo na toto ocenění dosáhne tentokrát?


Marek Boháč – Králův Dvůr
Jako kdyby v té bráně stála zeď! Marek Boháč uzavřel své tři tyče hned na několik západů a přiváděl tak střelce lídra soutěže z Chrudimi k šílenství. Vrcholem jeho výkonu pak byla chycená penalta v samotném závěru druhého poločasu.

Roman Polom – Benátky

Poloma bude většina fotbalových fandů znát z působení v naší prvoligové soutěži. Kmenový hráč Mladé Boleslavy nastoupil tento víkend v její Benátské farmě a vstřeleným gólem i celkově skvělým výkonem dokázal, že je pro třetí ligu nadstandardním hráčem.

Tomáš Šilhavý – Králův Dvůr

Králův Dvůr odehrál na hřišti Chrudimi bezbrankovou remízu a to rozhodně není na půdě vedoucího týmu soutěže špatný počin. Šilhavý se na něm podílel dobrým obranným výkonem a proměnil navíc i pokutový kop v závěrečném rozstřelu.

Martin Hrubý - Domažlice

Hrubý se vrátil do sestavy a hned svému týmu pomohl k domácí výhře nad Převýšovem. Poctivě bránil a zapojoval se i do útočných akcí.

Martin Hurka – Viktoria Žižkov

Martin Hurka odehrál celou řadu zápasů v české nejvyšší soutěži. Sešívaný dres Slávie vyměnil před nedávnem za pruhovaný žižkovský a zdá se, že mu svědčí. Hlavní favorit třetí ligy si odvezl tři body z Jiren a Hurka se na výhře podílel jednou brankou.

Aleš Nešický – Táborsko B
Jihočeši věděli, že je ve Štěchovicích nečeká vůbec jednoduchý zápas. Nakonec vyválčili cenný bod za remízu 1:1. Jedinou branku hostů vstřelil po celý zápas nebezpečný Aleš Nešický.

David Kalivoda – Zápy
Jméno, které je v sestavách kola jedním z nejčastějších. Kapitán Záp David Kalivoda prokázal svou skvělou výkonnost i v posledním zápase Záp s Tachovem. Hned dvakrát se trefil a výrazně tak pomohl svému týmu k výhře.

Tomáš Pavlík – Štěchovice
Krajní záložník Štěchovic se předvedl v zápase s Táborskem B, branku sice nedal, ale na hřišti byl hodně vidět a vysloužil si označení nejlepšího hráče domácích v utkání.

David Miškovský – Dobrovice
Služebně nejstarší hráč Dobrovice. Miškovský nastoupil až na necelou poslední půl hodinu a na hřišti byla jeho přítomnost hned znát. Do několika nebezpečných akcí se zapojil, v závěru se dokonce i sám trefil.

Jan Zušťák – Písek
Jan Zušťák toho ve své kariéře stihl mnoho a v zápase Písku s Kolínem dokázal, že je stále platným hráčem. Na hřiště přišel až na posledních dvacet minut a svou trefou rozhodl o třech bodech pro Písek.

Jan Hodas – Vltavín
Hodas není v naší sestavě kola poprvé, přičemž svou minulou účast dokázal proměnit v titul hráče kola. O další nominaci si řekl výborným výkonem na hřišti Čáslavi, který korunoval vítězným gólem.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 11.04.2016 12:00 do 13.04.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.