SESTAVA KOLA - 16.kolo Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 09.04.2016

1

Zajímavé zápasy nabídlo šestnácté kolo OP. A samozřejmě podpořené vynikajícími výkony jednotlivců. Jevany v derby vyhrály v Nučicích, zápas vysoké úrovně odehrála Ratboř v Plaňanech, Libodřice se rvaly o body s vedoucím celkem, Jestřábka potřetí zvítězila, bodovaly ohrožené celky Krakovan a Konárovic, první body na jaře získaly Pečky. A kteří jednotlivci jsou nominováni do sestavy kola. Najděte si svého favorita a dejte mu svůj hlas. Nezapomeňte - do středy 12:00.

Do sestavy kola se tentokrát dostal Jan Špinka z Krakovan, který udržel čisté konto proti Kouřimi.

 

V obranné trojce má své místo stoperská dvojice AFK Pečky, Lukáš Vojtěch a Tomáš Plaček. Oba dva dirigovali svoji obranu, která toho Zásmukům mnoho nedovolila. Třetím do party je jevanský Filip Jásek, který byl rovněž platným pilířem zadních řad.

 

V záložní řadě nastupuje Stanislav Krejčík (Jevany), který nejen dirigoval hru svého týmu, ale z trestného kopu přidal i krásnou branku. Defenzívu bude tužit plaňanský Josef Kozdera, který srdnatě narušoval akce soupeře. Rozehrávku si vezme na starost Michal Skalický z Jestřabí Lhoty a lajnu bude pilovat Miroslav Kozlíček (Č. Brod), který pomohl svému mužstvu k výhře dvěma brankami.

 

Filip Kubalík, autor dvou nučických branek je prvním mužem útoku. Doplní jej také autor dvou gólů v dresu Ratboře Ladislav Brtník a třetím forvardem je Josef Košík (Libodřice), neúnavný dříč.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 11.04.2016 12:00 do 13.04.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
12. 4. 2016 20:38
Jirka Stoupa
Omlouvám se za trapnou chybu, kdy se mi do sestavy pro hlasování ztratil Josef Kozdera z Plaňan. V textu ho sice zmiňuji, ale hlasovat se pro něj nedá. Až se objevím v Plaňanech opět na utkání, tak se vyrovnáme. JirkaS