SESTAVA KOLA - 12.kolo Středočeský | Příbram | IV. třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 09.04.2016

0

BRANKÁŘ

 

 

 

Jiří Čížek(FC Kňovice) – Ve vyrovnaném zápase s Dublovicemi B podržel svůj tým několika dobrými zákroky, v tomto kole se stal jediným brankářem který neinkasoval žádnou branku.

 

 

 

OBRANA

 

 

 

Ondřej Sůva(TJ Sokol Kosova Hora B)- Podal spolehlivý výkon a stejně tak jako celý tým Kosovy Hory dokázal odrazit velký nápor Sedlčan a přispěl k výhře domácích 3:1.

 

 

 

Jakub Spilka(FC Kňovice)- Vzadu podal spolehlivý výkon proti Dublovicím B, pomohl vzadu udržet nulu a jak je jeho zvykem, dokázal při standardních situacích i ohrozit branku soupeře..

 

 

 

Jan Tatýrek(TJ Sokol Kosova Hora B)- Vybírat nejlepší hráče z Kosovy Hory je těžké, protože celý tým šlape na výbornou, tentokrát se v sestavě objevuje také Jan Tatýrek, který přispěl zodpovědnou hrou k odražení náporu Sedlčan a tím pádem i k výhře svého týmu. 

 

 

 

ZÁLOHA

 

 

 

Josef Kouklík(TJ Sokol Kosova Hora B)- V derby se sedlčanským céčkem vstřelil vítězný gól v 86. minutě a nasměroval svůj tým k vítězství.   

 

 

 

David Krůta(TJ Sokol Dublovice B)-  V zápase proti Kňovicím sice branku nevstřelil, ale byl nejaktivnějším střelcem dublvického celku, jeho rány však likvidoval skvělý brankář Kňovic.

 

 

 

Rostislav Beneš(TJ Sokol Krásná Hora B)- V zápase s týmem Nová Ves/Malá hraštice B vstřelil po chybě domácí obrany důležitý vyrovnávací gól na 2:2.

 

 

 

Radim Janoušek(TJ Sokol Dublovice B)– Především v prvním poločase byl vidět na pravém kraji zálohy, odkud zásoboval přihrávkami své spoluhráči, kteří ale nedokázali jeho přihrávky využít ke vstřelení branky.

 

 

 

 

ÚTOK

 

 

 

Zbyněk Švagr(TJ Sokol Jesenice)- V zápase proti Vysokému Chlumci vstřelil dva z gólů svého týmu a výrazně tak přispěl k vítězství 6:1. 

 

 

 

Michal Havel(TJ Sokol Jesenice)-Stejně jako jeho spoluhráč Zbyněk Švagr, přispěl i on k výhře nad Vysokým Chlumcem dvěma góly.

 

 

David Burda(FC Kňovice)-Brankou z 89.minuty rozhodl vyrovnané utkání mezi Kňovicemi a Dublovicemi B a stal se tak hrdinou zápasu.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 11.04.2016 12:00 do 13.04.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.