SESTAVA KOLA - 15.kolo Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 02.04.2016

0

Patnácté dějství okresního přeboru na Příbramsku přineslo několik překvapení, řadu dramat, krásných gólů i výjimečných výkonů jednotlivců, z nichž bylo velmi těžké vybrat ideální sestavu kola. Při přetlaku na ofenzivní místa jsme zvolili rozestavění 3-4-3. Nejvíc fotbalistů - celkem tři - do jedenáctky kola dodala dobříšská rezerva, která v šlágru jasně přejela druhý Pičín. Dva zástupce do sestavy 15. kola dodal lídr soutěže z Rožmitálu, který zametl s Krásnou Horou, a Trhové Dušníky. Zajímavostí je, že si nominaci vysloužili i dva hráči, kteří svá utkání začali na střídačce a coby žolíci měli zásadní vliv na výsledky svých mužstev. Pro hráče 15. kola okresního přeboru můžete hlasovat tradičně do stredečního pravého poledne.

Tomu se říká odvaha! Postavit se ve 48 letech do branky při duelu okresního přeboru byl od gólmana dobříšské rezervy Miloše Krátkého kousek hodný obdivu, který umocňuje čisté konto proti druhému týmu soutěže. Zejména v první půli veterán mezi tyčemi dobříšské svatyně své mužstvo podržel při dvou šancích soupeře.

V zimě vyměnil dres účastníka I. A třídy z Podlesí za rožmitálský, v němž dokazuje svou univerzálnost a fotbalové kvality. Jakub Hausleitner vetšinou nastupuje ve středové formaci, ale tentokrát se úspěšně zhostil i role obránce. Svůj výkon při kanonádě proti Krásné Hoře podpořil i trefou do sítě nebohého soka.

Na jaře stoprocentní fotbalisté Sokola Dublovice toho moc v Nečíni nepředvedli, přesto jasně vyhráli. Nejlepším mužem na hřišti byl jednoznačně obránce Milan Ballon, jenž svou rychlostí, důrazem a předvídavostí platil na domácí ofenzivní hráče, navíc stihnul podporovat i útok.

Dobříšský bek Jan Horáček platí za spolehlivého člena sestavy. V souboji s Pičínem zvládl i roli osobního strážce hostujícího útočníka Lukáše Ježka, kterého pustil do jediné šance a zcela mu otrávil pobyt na hřišti. Svědčí o tom i skutečnost, že Ježek marně žádal téměř celou druhou půli svého kouče o vystřídání.

Na hrací plochu se dostal ve 33. minutě díky zranění spoluhráče Ondřeje Neméta. Střídající rychlonožka Ondřej Měchura ovšem na protivníka z Počepic platil. Nejenže hostující defenzivu neustále zaměstnával svým pohybem a neúnavnými sprinty, ale navíc na začátku druhé půle vstřelil vítězný gól sloučeného týmu Nové Vsi a Malé Hraštice.

Byl to jeho zápas. Střední záložník dobříšského béčka Jakub Máša stihl proti Pičínu vymýšlet útočné akce svého týmu, který za jasným vítězstvím nasměroval v úvodu druhé půle chytrým vedoucím gólem, když přelobovat špatně stojícího gólmana rivala a v samém závěru ho dorazil druhou trefou.

To byl výkon hodný opory mužstva! Stredopolař Sokola Trhové Dušníky se třetíligovými zkušenostmi Jakub Pravda byl ústřední postavou derby s Bohutínem. Skvěle zvládal defenzivní i ofenzivní úkoly, do přestávky domácím zajistil z dálky šťastně tečovanou střelou vedení a po obrátce za nerozhodného stavu výstavní trefou z přímého kopu zlomil odpor hostů.

Je jako blanický rytíř. Navzdory všem zdravotním problémům vytáhl Jakub Provazník v nouzi nejvyšší jineckému fotbalu na pomoc a při utkání na hřišti Kovohutí byl vojevůdcem vítězné družiny. V prvním poločase si svou aktivitou vykoledoval penaltu, z které jeho celek zvýšil na 0:2. Po změně stran pak připravil třetí a vítězný zásah Jineckých.

Bravo! Na hřišti strávil jen pětačtyřicet minut, přesto se čtyřikrát zapsal do listiny střelců. Rožmitálský útočník Pavel Leitermann projevil v duelu s Krásnou Horou nebývalý střelecký instinkt. Své galapředstavení načal v 16. minutě a za 26 minut stihl čtyři zásahy, kterými se výrazně podílel na demolici soupeře.

Útočník Jaroslav Smejkal začíná v jarních odvetách potvrzovat pověst kanonýra, která ho provázela při předchozím angažmá ve Spartaku Příbram. Ve střetnutí s Bohutínem si schoval své trefy až do závěrečných minut, kdy podtrhl přesvědčivě vítězství Trhových Dušníků, v jejichž dresu po letním přestupu nastřílel 11 gólů.

Rosovický forward Michal Rampa se do hry dostal až v průběhu domácího zápasu se Spartou Luhy, i tak byl nejvýraznější osobností na hřišti a pro branku soka představoval neustále nebezpečí. Nejprve se prosadil hlavou po rohovém kopu a poté zařídil i vyrovnání, když byl faulován v šestnáctce hostů a z nařízené penalty domácí srovnali.

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 04.04.2016 12:00 do 06.04.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.