SESTAVA KOLA - 15.kolo Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 03.04.2016

0

 

O uplynulém víkendu se odehrálo první jarní kolo, které nabídlo spoustu zajímavých zápasů. Jako již tradičně nesmí chybět ani sestava kola. Kdo si vysloužil nominaci, se dozvíte níže. Podpořte hlasem svého favorita a pomozte mu stát se Hráčem kola.

 

 

Brankář - Ševětínský Jaroslav Černý podržel svůj tým několika výbornými zákroky v duelu s Ledenicemi a výrazně tak pomohl svému týmu k zisku tří bodů.

 

Obránce - Jaroslav Hruška z českobudějovické Lokomotivy je sice věkem ještě dorostenec, ale v zápase s Bavorovicemi podal suverénní výkon a útočníci soupeře to s ním neměli vůbec jednoduché. Navíc zvládal podporovat i útoky svého týmu.

 

Obránce - Dobrovodský Josef Peleška podal v utkání s Roudným v obraně kvalitní a spolehlivý výkon, kterým přispěl k vítězství svého týmu.

 

Obránce - Větřní vyloupilo Slavii a jeho obranu dirigoval k cestě za vítězstvím zkušený matador Zbyněk Ginzel.

 

Záložník - Gól kapitána Nové Vsi Jiřího Vlčka měl hodnotu jednoho bodu za remízu 1:1.

 

Záložník - Špílmachr v dresu Větřní Rudolf Weinhard si ze zápasu na Slavii udělal doslova one-man show a dvě góly se zapsal na listinu střelců.

 

Záložník - Hrdějovický Miroslav Kudrle rozhodl svou brankou v závěru zápasu o zisku tří bodů pro svůj tým.

 

Záložník - Václav Tlachač je jedním ze základních stavebních kamenů sestavy Čtyráku, což potvrdil i v zápase s Jindřichovým Hradcem, kdy zmařil hned několik útočných akcí soupeře a navíc byl aktivní i směrem dopředu.

 

Útočník - Čtyřdovrský Pavel Janeček byl v duelu s Jindřichovým Hradcem hodně aktivní a zejména ve druhém poločase motal hlavy obráncům soupeře. Svůj výkon ještě korunoval gólem v poslední minutě.

 

Útočník - Ševětínský kanonýr Petr Novotný dvěma zásahy rozhodl o vítězství svého týmu a patřil mezi nejlepší hráče celého zápasu.

 

Útočník - I Robert Hanzal z Dobré Vody se o víkendu trefil do sítě soupeře rovnou dvakrát a měl tak výrazný podíl na výhře svého týmu.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 04.04.2016 12:00 do 06.04.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.