SESTAVA KOLA - 22.kolo ČFL , 2015-2016

Datum kola: 26.03.2016

0

Třetí nejvyšší soutěž má za sebou rozhodně zajímavé kolo, které přineslo vynikající výkony některých hráčů. Právě na ty se zaměříme v sestavě kola, do které se tentokrát probojovali zástupci devíti klubů, dvojnásobné zastoupení pak má Chrudim a Domažlice. Zvolte Hráče kola!

 

Na brankářský post se nabízelo hned několik kandidátů. Zápas vyšel dobrovickému Bartošovi, kterého označil za muže duelu trenér Hejno, mužem zápasu byl zvolen i převýšovský Petr. Lukáš Mrázek z Chrudimi ale chycenou penaltou za stavu 0:0 a jistým výkonem pomohl k tomu, že jeho spoluhráči mohli i v deseti bojovat o tři body a nakonec suverénním stylem Benešov porazili. Nebýt ale Mrázkova zákroku, zápas by se vyvíjel úplně jinak...

 

Jirny udolaly Převýšov penaltovou brankou z 85. minuty. Zodpovědnost při zahrávání na sebe vzal Marek Čepelák a proměnil, obránce pak v zápase spolu s celou defenzivou pomáhal k tomu, že Převýšov se jen vzácně dostával do šancí. Žižkov se zápasem s Kolínem tak trochu protrápil a nakonec se velmi hodila uklidňující branka Tomáše Petráška, který gólem na 2:0 zlomil odpor hostů, žižkovská obrana udržela nulu. Dobrovický Ondřej Soběslav pak zařídil gólem výhru svého týmu 1:0 proti posledním Brozanům. I díky pochvale pro obránce od trenéra Maška bylo jasno - Jiří Petrů ze Záp nemůže v sestavě kola chybět. Jeho tým nejenenže neinkasoval, ale Petrů jako stoper v 69. minutě zápas rozhodl svou brankou.

 

Domažlice s přehledem přehrály béčko Táborska a to především díky kvalitě v záložní řadě. Matěj Končal vstřelil branku a hned dvě připravil, Milan Braun sice zahodil penaltu, ale dokázal se oklepat a nakonec pomohl k výhře dvěma brankami. Jen pochvalná slova měl pro svého svěřence Vojtěcha Zemana písecký tenér Prášil. Aby také ne - Zeman svými prvními brankami v ČFL nasměroval Písek k výhře nad Mostem, ve 3. minutě se trefil hlavou, ve 12. parádní střelou. Chrudimským hrdinou byl vedle brankáře Mrázka i Jakub Krčál. Ten sestřelil Benešov čistým hattrickem, který stihl mezi 21. a 59. minutou.

 

Štěchovický Lukáš Batka byl proti Vltavínu dvakrát na správném místě a zakončil akce spoluhráčů. Útočník sice v závěru neproměnil velkou šanci a Vltavín tak mohl vyrovnat, ale Batka pak proměnil svůj pokus při penaltách a potvrdil celkově vydařený výkon. Tachov sestřelil Čáslav pěti góly a famózním počinem se o to postaral i René Kropáček. Ten nastoupil za stavu 2:0 na poslední půlhodinu a během té si hlasitě řekl pro příští duel o větší prostor - stihl totiž nastřílet hattrick!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 28.03.2016 12:00 do 30.03.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.