SESTAVA KOLA - 17.kolo Divize B, 2015-2016

Datum kola: 19.03.2016

0

Divize B o víkendu pokračovala sedmnáctým kolem, které nabídlo několik zajímavých zápasů a také výkonů jednotlivých hráčů. Kdo zazářil? Máme pro Vás sestavu kola. Pro jednotlivé hráče můžete každou hodinu hlasovat tradičně do středečního pravého poledne.

 

Tatran Rakovník o víkendu dobyl hřiště Horních Měcholup a obrovskou zásluhu na tom má brankář Radek Zach, který v prvním poločase zlikvidoval dvě skvělé příležitosti domácích fotbalistů, aby po přestávce vzápětí vstřelil vítězný gól výstavní ranou do šibenice David Gögh. Oba hráči byli zvoleni muži zápasu, ve kterém nakonec Tatran zvítězil 2:0 a odvezl si domů plný bodový zisk.

 

Neratovice-Byškovice v sedmnáctém kole Divize B svedly na svém hřišti tuhý boj s Lounami, kterým se podařilo odpovědět na gól ze závěru prvního poločasu, nakonec ale prohráli. Skvělé utkání odehrál Robert Kokoška, který otevřel skóre zápasu a stál u dalších nebezpečných akcí svého týmu, který doma zvítězil těsně 2:1 a vydřel cenné tři body.

 

Ondřej Bíro se v dresu Baníku Souš postaral po přestávce o dva góly svého týmu, z nichž jeden vstřelil osm minut po zahájení druhého poločasu střídající žolík Jaroslav Horský, který nejen, že vstřelil druhý gól, ale výrazně po svém příchodu rozhýbal ofenzivní hru svěřenců Pavla Koutenského. Domácí trenér si po dobrém střídání mohl mnout ruce a po závěrečném hvizdu se radovat společně s týmem z vítězství 3:1.

 

Antonín Hrdina z Meteoru Praha udělal čest svému týmu, když v zápase na hřišti Litoměřic vystřelil svému týmu čtvrthodiny před koncem bod za remízu 1:1. V dresu hostujícíh celku sehrál důležitou roli střídající Kamil Zelenka, který ihned po svém příchodu na hřiště vymeslel gólovou přihrávku a na zisku jednoho bodu má taktéž velký rukopis.

 

Josef Čížkovský a Petr Nový odehráli proti Vilémovu skvělé utkání. Oba dva měli prsty v několika zajímavých brankových příležitostech a oba dva se nakonec dokázali jednou gólově prosadit. Chomutov porazil Vilémov, v jehož týmu byl velmi nebezpečný Milan Soukup, v domácím prostředí 2:1 poté, co po přestávce předvedl rychlý obrat.

 

Lovosice před svými fanoušky odehrály o víkendu skvělé utkání, během něhož se prezentovaly nádherným ofenzivním fotbalem a třemi góly, po kterých zvítězily nad Úvaly rozdílem třídy 3:0. David Šraga odvedl v úvodu zápasu skvělou práci, když na pravé straně šestnáctky předvedl krásnou Zidanovku a vybojoval pro svůj tým penaltu, kterou sám proměnil. Fantastické utkání odehrál také Antonín Holub, který tvořil hru. Pochvalu si ale zaslouží celý tým, který bavil diváky vskutku krásnou kombinačnou hrou.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 21.03.2016 12:00 do 23.03.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.