SESTAVA KOLA - 2.kolo Středočeský | Rakovník | Viola Cup , 2015-2016

Datum kola: 06.12.2015

0

 Po druhém kole Viola cupu je opět dobré si zrekapitulovat hráče, kterým se podle nás toto kolo povedlo a zasloužili se o úspěch svého týmu. Zde najdete výběr ideální "pětky". K vidění bylo opět spousta pěkných gólů, bojovných ale i vypjatých akcí a výborných zákroků brankářů. Nezdá se vám náš výběr? Napište do komentářů, koho byste do sestavy dali právě vy. Pokud vás námi vybraný favorit v sestavě oslovil, neváhejte ho podpořit svým hlasem. Uzávěrka hlasování bude v pátek úderem dvanácté hodiny. Proto nemarněte čas, hlasování běží!  

Roman Kvasnička - Juventus Beer

V obou zápasech skvělými zákroky podržel své spoluhráče. Neváhal dokonce několikrát vyjet z branky a podpořit protiútok, kdy svým jedovatým "bodlem" vyslal na soupeřovo gólmana několik nebezpečných střel.

Petr Tvrz - FC Fokekul

V prvním zápase se Senomaty se Petr představil vstřeleným hattrickem. V obou zápasech se snažil o kombinační hru, která jeho tým zdobí. V důležitém druhém utkání proti Juventus Beer skvěle využil chybu v rozehrávce a vsítil úvodní gól zápasu.

Jaroslav Francl - Redoby team

Celkově za druhé kolo nastřílel čtyři branky, z toho jednu ve skvělém zápase proti Juventusu Beer. Sice tento match Redoby team prohrál. Ale v zápase bylo velké množství krásných akcí i šancí, u kterých byl právě Jaroslav častokrát viděn.

Petr Suchý - Baník Lubná

V těžkém utkání s týmem Elektro Viola byl jediným hráčem svého týmu, který dokázal překonat brankáře Kabeleho. V dalším utkání svým hattrickem rozhodl o výhře Lubné nad týmem Roztok.

Jakub Hanuščík - Elektro Viola

Jakubův tým odehrál v tomto kole jen jedno utkání, ale tento hráč dokázal vstřelit do sítě Lubné tři branky. Byly navíc rozmanité - padaly jednou z vystižení špatné rozehrávky, jindy zase po dorážce vyražené střely, ale i po pěkné kombinaci s Kýzlem. Kromě toho se skvěle zapojoval i do dalších nebezpečných útoků svého týmu.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 09.12.2015 00:59 do 11.12.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku