SESTAVA PODZIMU - Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 26.11.2015

1

Je to tady. Tohle je jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže. Hlasovat pro své favority můžete až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny. 

Brankář

Jan Nováček (SK Planá)
Na podzim si udržel výbornou výkonnost a byl druhému celku tabulky velkou oporou. Ve 13 odchytaných zápasech propustil za svá záda jen jedenáct gólů, nejméně v celé soutěži. Vychytal 7 čistých kont a rozhodně to nebyly čisté štíty bez práce, v zápasech si připisoval důležité zákroky.
13 zápasů, 7 čistých kont, 1 žlutá karta
V Sestavě kola: 3x, Hráč zápasu: 4x

 

Obrana

Jiří Růžička (SK Lhenice)
Zkušený hráč patřil k základním článkům sestavy trenéra Hodiny a pomohl k výbornému postavení Lhenic po podzimu. Předváděl spolehlivé výkony, byl aktivní směrem do ofenzivy a například v utkání s Planou byl prostě k neudržení.
12 zápasů, 1 žlutá karta
V Sestavě kola: 1x, Hráč zápasu: 2x

 

Petr Schönkypl (SK Nemanice)
Sezónu začal ve vytouženém a oblíbeném útoku. A dával branky. Když ale viděl, že obrana lídra nepatří k nejpevnějším a že by mohl pomoci jeho návrat na stopera, neváhal. Zkušený plejer tak ukázal, co je to obětování se pro tým a defenziva Nemanic rázem šlapala na jedničku. V týmu plném technických hráčů plní roli buldoka, který silovou hrou dodá hře celku potřebný důraz.
14 zápasů, 8 gólů, 3 žluté karty
V Sestavě kola: 2x, Hráč zápasu: 2x

 

Dušan Račák (Frymburk)
Trenér Mertl se na něho mohl spolehnout v průběhu celého podzimu, za všech okolností. Často byl vyzdvihován jako nejlepší hráč utkání a i přes četná zranění a absence se Frymburk také díky Račákovi udržel v horní polovině tabulky.
14 zápasů, 2 góly, 4 žluté karty
V Sestavě kola: 2x, Hráč zápasu: 3x

 

Lukáš Hošek (Dříteň)
Tým Dřítně zažil nebývale povedený podzim, předčil veškerá, a to dokonce i svá, očekávání. JE to tým složený z nenápadných hráčů, žádných superhvězd, který ale skvěle šlape jako celek. Chvíli se dařilo tomu, další kola jinému. Hošek ale držel dobrou výkonnost takřka stále, patří k modernímu typu beka, který zvládá nejen bránit, ale i útočit.
12 zápasů, 1 gól, 3 žluté karty
V Sestavě kola: 2x, Hráč zápasu: 3x

 

Záloha

Rozených krajních záložníků, kteří na podzim patřili k oporám týmu, se v A skupině mnoho nenašlo. A tak si pomůžeme sáhnutím do nováčkovského křídla – do střední zálohy týmů z Krumlovska.

 

Aleš Jirkal (Vyšší Brod)
Velmi důležitý článek sestavy Dynama. Jako jeden z nejzkušenějších hráčů dokáže dobře dirigovat tým. Je důležitý v kombinaci a patří mezi tvůrce hry Dynama. Je také jedním z nejlepších střelců, čímž plní roli ofenzivního středního záložníka. Během podzimu byl pětkrát určen hráčem zápasu, což samo o sobě vypovídá o jeho kvalitách.
12 zápasů, 5 gólů, 2 žluté karty
V Sestavě kola: 3x, Hráč kola: 2x, Hráč zápasu: 5x

 

Robert Kochlöfl (Nemanice)
Spolu s Nevosadem mozek hry Nemanic. Ostřílený hráč, který už má něco odehráno a jen tak ho něco nerozhází. Ačkoliv na podzim neposbíral všechny možné starty, vede statistiku hráčů utkání soutěže. Dal 7 branek, před jeho dělovkami ze standardek se musí bát každý brankář…
9 zápasů, 7 gólů, 0 žluté karty
V Sestavě kola: 3x, Hráč zápasu: 7x

 

Tomáš Řehoř (SK Planá)
Další zkušený hráč, který v Plané skvěle zapadl a tým z malé vesnice by bez jeho přičinění nebyl tam, kde je. Gentleman na hřišti s výborným přehledem a fotbalovým cítěním, dokáže zklidnit hru, uvolnit se do prostoru chytrými manévry a hlavně – vyslat milimetrové pasy na střelce Balogha s Petscherem. Sám ale dal také 7 branek!
14 zápasů, 7 góly, 3 žluté karty
V Sestavě kola: 1x, Hráč zápasu: 2x

 

Martin Sivák (Černá v Pošumaví)
Černá patří k týmům, které asi měly na podzim na víc. Protivníci je chválili, ale tým trenéra Frnky po nadějném úvodu trochu vypadl z role. Nicméně pověst si nakonec zachránil. Tým běhavých bojovníků nebyl pro nikoho lehkým soupeřem, špílmachrem celku je pak právě Sivák. Kouč si chválil jeho zkušenosti, které jsou na hřišti znát. Tvůrce hry se vším všudy, dal 7 branek a 4x byl zvolen hráčem utkání.
14 zápasů, 7 gólů, 3 žluté karty
V Sestavě kola: 2x, Hráč zápasu: 4x

 

Útok

Tomáš Kučera (Sedlec)
Tak trochu úkaz – netrénuje, přesto dává gól za gólem. S Pavlíčkem táhl Sedlec, nakonec dal 14 branek ze sedleckých 36. Navíc vybojoval x standardek a penalt. A to hlavně díky své rychlosti – v soutěži mnoho rychlejších fotbalistů neběhá.
14 zápasů, 14 gólů, 2 žluté karty
V Sestavě kola: 4x, Hráč zápasu: 5x

 

Martin Zach (Nemanice)

Rozhodl se na „stará kolena“ opustit rudolfovské působiště a vyměnil tým. A změna mu prospěla nevídaně – s Kučerou a Petscherem se dělí o korunu podzimního krále kanonýrů. Technik, v zakončení zaváhá málokdy, styl útočníka à la Lafata – kde má být, tam je… a dá gól.

14 zápasů, 14 gólů, 2 žluté karty

V Sestavě kola: 2x, Hráč zápasu: 2x

 

Je to opravdu jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže? Chybí podle vás někdo, kdo si v sestavě podzimu zasloužil být? Dejte do komentářů jeho jméno a důvod, proč zrovna on chybí. V sestavě podzimu můžete hlasovat pro své favority až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny. Ceny již brzy zveřejníme. Máte se na co těšit. Pokud se do TOP10 nedostane žádný z brankářů, pak se ten, který bude mít nejvíce hlasů ze všech, dostává do slosování a výběr se rozšíří na top11.

 

Jsi hráč v této sestavě a máš zajímavé foto ze zápasu nebo jiné, o které by ses rád podělil? Pošli ho v dostatečné kvalitě na info@fotbalunas.cz a uveď tvé jméno a soutěž.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 27.11.2015 12:00 do 31.01.2016 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
15. 12. 2015 15:16
Pokud budeme volit objektivně a ne jenom kamarády, tak vítěz by měl být jasný.