SESTAVA PODZIMU - Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016

Datum kola: 25.11.2015

4

Je to tady. Tohle je jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže. Hlasovat pro své favority můžete až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny.

Brankář

Tomáš Trepka (Kardašova Řečice)  

Odehrál všech 14. zápasů. Nepodařil se mu sice jediný bez obdržené branky. Ale byl oporou svého týmu a i díky jemu je namísto záchranářských prací tým v klidném středu tabulky.

Komentář trenéra Aleše Brunnera: Je to jeden z mých dvou klíčových hráčů. Hodně nás držel a nad spoluhráči vyčníval.“

14 utkání, 0 čistých kont

V sestavě kola: 2x, Hráč utkání: 1x,

 

 

Střední obránce

Martin Dunaj (Suchdol nad Lužnicí)  

Kapitán Suchdola chyběl jen jediném utkání díky karetnímu trestu. Jistota zadních řad suchdolských patří mezi nejzkušenější hráče.

Komentář vedoucího týmu Vlastislava Michálka: Je to jeden ze základních stavebních kamenů mužstva. Je jeden z nejstarších hráčů týmu, je to osobnost a má autoritu.“

13 utkání, 2 branky, 1 ŽK, 1 ČK

V sestavě kola: 2x, Hráč utkání: 0x

 

Stoper

Pavel Heger (Lomnice nad Lužnicí)

Umí zahrát nejen na stoperu, ale i v záloze. Má svůj podíl na tom, že Lomnice inkasovala nejméně branek ze všech týmů.

Komentář vedoucí týmu Denisy Kroupové: Neustále na sobě pracuje a zlepšuje se. Do každého zápasu jde se stoprocentním nasazením a odhodláním utržit všechny body. Bojuje a pere se o každý míč.“

11 utkání, 1 branka, 2 ŽK

V sestavě kola: 0x, Hráč utkání: 1x

 

 

Střední obránce

Petr Bobál (Nová Bystřice)      

Kapitán bystřických může nastoupit jak v obraně, tak i v záloze. Je důležitou součástí osy týmu na které stojí hra Bystřice.

Komentář předsedy klubu Zdeňka  Steklého: Jako kapitán tvrdí muziku uprostřed hřiště. Dokáže dát góly a nastupuje  na jakémkoliv postu dle potřeby.

14 utkání, 5 branek, 7 ŽK

V sestavě kola: 2x, Hráč utkání: 1x

 

 

Pravý záložník

Miroslav Přibyl (Břilice)           

Ještě náctiletý záložník začal sezónu skvěle. V šesti utkáních nastřílel 6 gólů a je nejlepším střelcem týmu. Pro zbytek podzimu ho do hry nepustilo zranění.

Komentář trenéra Romana Kroupy: „Mladý a talentovaný hráč, který se bohužel po šestém kole zranil, ale stačil nastřílet šest gólů, což ho řadí na první místo střelců našeho týmu v dosavadní sezóně.

6 utkání, 6 branky, 0 ŽK

V sestavě kola: 1x, Hráč utkání: 0x

 

 

Střední záložník

Jan Kándl (Lišov)    

Ofenzivně laděný záložník velkou měrou přispěl k tomu, že jeho tým je druhý nejproduktivnější v soutěži. Branky nejen dával, ale i připravoval.

Komentář spoluhráče Petra Shýbala: „V kabině jsme o nominaci hlasovali a celkem jednoznačně a logicky vyhrál Honza Kándl. Je to podhrotový hráč jenž táhne naší velmi slušnou ofenzívu. Rozehrával spoustu akcí, ze kterých jsme skórovali.“

13 utkání, 8 branek, 1 ŽK, 1 ČK

V sestavě kola: 5x, Hráč utkání: 2x

 

 

Střední záložník

Josef Holej (Horní Stropnice)   

Ve většině zápasů nastupoval s kapitánskou páskou. Je univerzálem, který může nastoupit kdekoliv v obraně, záloze i v útoku.

Komentář spoluhráče Davida Szypuly: Jako správný kapitán odehrál všechna utkání, zásoboval své spoluhráče gólovými přihrávkami a nevypustil jediný souboj a ještě přidal 4 branky.

13 utkání, 4 branky, 1 ŽK,

V sestavě kola: 2x, Hráč utkání: 2x

 

 

Levý záložník

Roman Mikudim (České Velenice)  

Mladík v dresu Lokomotivy nastoupil ke všem zápasům. Hrál jak v záloze, tak i útočníka. Je druhým nejproduktivnějším hráčem, když vstřelil prakticky čtvrtinu gólů týmu.

Komentář trenéra Karla Macha: Pro mě je to jednička mančaftu. I když je mu 17 let je tahoun týmu. Asi jako jediný odehrál všechny zápasy, toho si velmi cením. I když se nedařilo, tak po hřišti jezdil a přidal i góly.

14 utkání, 6 branek, 6 ŽK,

V sestavě kola: 1x, Hráč utkání: 2x

 

 

Pravý útočník

Zdeněk Vaníček (Chlum u Třeboně)  

Motor ofenzívy Chlumu. Nastřílel třetinu branek svého týmu a pod další dobrou třetinou je podepsaný gólovou přihrávkou.

Komentář vedoucího týmu Karla Flašky: Dost podstatná je jeho účast ve všech zápasech. Chválím i jeho přístup navíc je našim nejlepším střelcem a v podstatě i nahrávačem.

13 utkání, 7 branek, 1 ŽK,

V sestavě kola: 2x, Hráč utkání: 1x

 

 

Střední útočník

Tomáš Nebeský (Nová Včelnice)  

Nejlepší střelec soutěže v nejproduktivnějším klubu. Statisticky znamená jeho start v zápase vstřelený gól.

Komentář asistenta trenéra Libora Holce: Je to náš nejlepší střelec. Je schopný udržet balon, nebojí se obejít dva protihráče a dovolí si kličku ve vápně.

12 utkání, 12 branek, 0 ŽK,

V sestavě kola: 1x, Hráč utkání: 1x Hráč kola: 1x 

 

 

Levý útočník

Vojtěch Habr (Třebětice)

Nejlepší střelec Třebětic. Góly střílí nejen jako čistokrevný útočník, ale i ze zálohy. Komentář předsedy klubu Jana Koutného: Nastřílel nejvíc gólů z našeho mužstva. Je to rozhodně největší přínos naší ofenzívy. Nejčastěji operuje mezi zálohou a útokem.

13 utkání, 10 branek, 1 ŽK,

V sestavě kola: 2x, Hráč utkání: 2x

 

 

Lavička snů nejednoho trenéra

 

Záloha/obrana: Marek Buřič (Olešnice) – 13 zápasů, 0 gólů, 5 ŽK, 1 ČK, 0x sestava kola, 0x hráč zápasu              

Martin Havel – trenér: „V zápasech i při tréninku odváděl dobrou práci. Je to vůdčí osobnost a i já Jako trenér si na něj mohu vsadit.“            

 

Záloha: Petr Zahradník (Dolní Bukovsko) – 14 zápasů, 3 góly, 1 ŽK, 2x sestava kola, 0x hráč zápasu               

Pavel Kohout – trenér: „I když díky zaměstnání nestíhá všechny tréninky je to poctivý kluk. K tomu hraje celý podzim výborně.“

  

Obrana: Radek Malík (Borovany) – 9 zápasů, 1gól, 0 ŽK, 0x sestava kola, 1x hráč zápasu              

Václav Zeman – vedoucí mužstva: „Na to, že nastupuje na netradičním postu, zahrál podzim velice dobře.“

 

Je to opravdu jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže? Chybí podle vás někdo, kdo si v sestavě podzimu zasloužil být? Dejte do komentářů jeho jméno a důvod, proč zrovna on chybí. V sestavě podzimu můžete hlasovat pro své favority až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny. Ceny již brzy zveřejníme. Máte se na co těšit. Pokud se do TOP10 nedostane žádný z brankářů, pak se ten, který bude mít nejvíce hlasů ze všech, dostává do slosování a výběr se rozšíří na top11.

Jsi hráč v této sestavě a máš zajímavé foto ze zápasu nebo jiné, o které by ses rád podělil? Pošli ho v dostatečné kvalitě na info@fotbalunas.cz a uveď tvé jméno a soutěž. 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 27.11.2015 12:00 do 31.01.2016 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
30. 1. 2016 23:54
Bohužel v některých soutěžích bylo robotických hlasů velice hodně, proto jsme museli zakročit a vymazat je. Máme v plánu změnit systém hlasování, ale musíme nalézt optimální vyvážení uživatelského pohodlí vs. rizika hlasování nesportovně "roboticky" ovlivnit. Nechtěli jsme do současného hlasování přidat opisování kontrolních kódu ("captcha"), protože by to pro vás uživatele bylo nekomfortní. Náměty, jak by se vám hlasování líbilo, posílejte do hlavní diskuze pod článkem, viz odkaz. Chcete mít jako registrovaní uživatelé možnost spolutvořit sestavy kola? A co takhle hodnotit i jednotlivé hráče v utkání, rozhodčího a třeba i pivo a klobásu na stadionu? Záleží jen na vás, do čeho budete mít chuť ...

http://www.fotbalunas.cz/clanek/2209/news-aktualizace-hlasu-v-sestavach-podzimu/
30. 1. 2016 13:58
joooo pekne ste ty hlasi odecetli...bohuzel predchozi skore bylo vic realny nez ted...ve vcelnici si dvacet lidi stezovalo ze jim nejde hlasovat protoze maj stejnyho poskytovatele a i ip adresu, proto sme aspon za asi devet lidi hlasovali falesne :-P
30. 11. 2015 11:32
Aspoň nemusíme rozkládat hlasy mezi víc hráčů...:-D
27. 11. 2015 13:05
Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Hráč, Fotograf - TJ Nová Včelnice | Jihočeský | Jindřichův Hradec
opravdu velmi zvláštní sestava. Kde jsou další hráči prvního týmu? To nestačí dát z obrany sedm golů? Odjezdit celý podzim v záloze a dát jich osm?? Stačí nastoupit jen v šesti a místo je jisté..:D