SESTAVA PODZIMU - Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 25.11.2015

0

Je to tady. Tohle je jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže. Hlasovat pro své favority můžete až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny.

Karel Dražan – O post brankářské jedničky v naší sestavě byl velký boj, nakonec jsme zvolili Karla Dražana ze Starého Smolivce. Ten se svým týmem skončil po podzimní části na deváté příčce, ale se ztrátou pouhých čtyř bodů na druhého. Sám brankář dokázal čtyřikrát v sezoně udržet čisté konto a výraznou měrou přispěl k tomu, že má Smolivec čtvrtou nejlepší obranu v soutěži. Všichni v jeho týmu věří, že mu forma vydrží i do druhé části sezony.

 

Josef Polena – V nejlepší obraně podzimu nemůže chybět Josef Polena z Chanovic. I když jeho tým v průběhu sezony podával trochu nevyrovnané výkony, sám hráč si svoji skvělou formu držel po většinu zápasů a v Chanovicích se na něho mohli spolehnout. Svůj tým několikrát podržel, Chanovice i díky němu obsadily osmou příčku s minimální ztrátou na své soupeře.

 

Petr Pechek – Další, kdo si našel místo v naší obraně, je Petr Pechek z Dlouhé Vsi. Jeho mužstvu se sice na podzim moc nevedlo, ale v žádném případě si na něho nemůžou v týmu stěžovat. Ba právě naopak, v Dlouhé Vsi mají problém spíše se střílením branek, sám hráč je s pěti přesnými zásahy nejlepším střelcem mužstva.

 

Jiří Růt – Dalším zástupcem Starého Smolivce v naší jedenáctce je Jiří Růt. Dirigent obrany, která ze třinácti zápasů inkasovala pouze sedmnáct branek. Sám hráč se na této skvělé bilanci výrazně podílel, společně s brankářem Dražanem patřil k hlavním oporám týmu.

 

Libor Milota – Naší obrannou čtveřici uzavírá kapitán vedoucího celku Chlumčan Libor Milota. Jeho tým až do posledního zápasu držel sérii neporazitelnosti, navíc mají Chlumčany s průměrem jednoho inkasovaného gólu na zápas nejlepší obranu v celé soutěži. Po podzimní části mají na čele náskok osmi bodů na druhého.

 

Jan Havlíček – Dalším z týmu Chlumčan, kdo se probojoval do nejlepší jedenáctky podzimu, je Jan Havlíček. S devíti brankami nejlepší střelec půlmistra a zároveň nejčastěji skórující záložník v soutěži. Předevšim díky němu byly Chlumčany po celý podzim tak suverénní, navíc se s Žákavou dělí o nejlepší útok v soutěži.

 

Tomáš Belan – I Štěnovice mají svého zástupce v naší sestavě, je jím záložník Tomáš Belan. Po celý podzim podával velmi stabilní výkony a stal se tahounem mužstva. Se šesti přesnými zásahy je nejlepším střelcem týmu, který skončil po podzimní části na šesté příčce. Navíc jako jeden z mála hráčů Štěnovic neviděl na podzim červenou kartu.

 

Pavel Brejcha – Zástupce v jedenáctce podzimu má i Starý Plzenec, je jím Pavel Brejcha. Plzenec sice podával nestabilní výkony, ale v týmu se vždy mohli spolehnout právě na tohoto záložníka. Jeho sedm gólů pomohlo jeho týmu k hodně důležitým bodům, díky kterým drží Plzenec krok se svými soupeři.

 

Radek Holeček – Jasnou volbou do útočné trojice je Radek Holeček z Hrádku. Deset gólových zářezů mu pomohlo k titulu nejlepšího střelce týmu, který po podzimní části obsadil třetí místo. I když Hrádek v posledních zápasech párkrát klopýtl, vždy se mohl spolehnout na svého kanonýra. Všichni v týmu doufají, že na něj bude spolehnutí i na jaře.

 

Michal Polena – Útočné kladivo Chanovic. S dvanácti brankami nejlepší kanonýr podzimu, nic víc asi netřeba dodávat. V naší jedenáctce nesmí chybět, uvidíme, jak se mu povede na jaře a zda si udrží střeleckou formu.

 

Jan Šimeček – Nejlepší jedenáctku uzavírá hráč Žákavé Jan Šimeček. Jeho tým se hlavně díky skvělé druhé polovině podzimu dostal na pátou příčku a z velké části za to může osm branek tohoto útočníka. Žákava se dělí s Chlumčany o nejlepší útok v soutěži, ale přesto je jediným týmem z první poloviny tabulky, kdo má záporné skóre. Může se ovšem spolehnout na svého kanonýra, že udělá vše proto, aby to odčinil.

 

Je to opravdu jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže? Chybí podle vás někdo, kdo si v sestavě podzimu zasloužil být? Dejte do komentářů jeho jméno a důvod, proč zrovna on chybí. V sestavě podzimu můžete hlasovat pro své favority až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny. Ceny již brzy zveřejníme. Máte se na co těšit. Pokud se do TOP10 nedostane žádný z brankářů, pak se ten, který bude mít nejvíce hlasů ze všech, dostává do slosování a výběr se rozšíří na top11.

 

Jsi hráč v této sestavě a máš zajímavé foto ze zápasu nebo jiné, o které by ses rád podělil? Pošli ho v dostatečné kvalitě na info@fotbalunas.cz a uveď tvé jméno a soutěž.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 27.11.2015 12:00 do 31.01.2016 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.