SESTAVA PODZIMU - Vysočina | Pelhřimov | IV. třída , 2015-2016

Datum kola: 25.11.2015

0

Je to tady. Tohle je jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže. Hlasovat pro své favority můžete až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny. 

Podzimní část sezony je minulostí, některé týmy zazářily, jiným se podzim tolik nepovedl. Jak si vedly jednotlivé týmy, to ukazuje tabulka, ale jak si vedli jednotlivci? Vybrali jsme, po konzultacích s činovníky klubů, ideální sestavu podzimu ve IV. třídě Pelhřimovska. Největší zastoupení v sestavě podzimu mají dva vedoucí týmy soutěže. A.F.C. Humpolec i Horní Ves dodaly do sestavy trojlístek svých hráčů. Výborné individuální výkony hlásily také v Hněvkovicích, jedno želízko v ohni pak mají mužstva Košetic B, Třeště C a Obrataně B.

 

Jiří Zadák

Pouhých pět inkasovaných branek gólů Horní Vsi hovoří za vše. Vzhledem k dobré defenzivní hře týmu sice neměl tolik práce, ale když bylo třeba, podržel své mužstvo dobrými zákroky. Do všeho jde natvrdo i za cenu sebeobětování. Velký srdcař, který dělá pro tým hodně.

 

Vlastimil Sávi

Podle slov trenéra nového týmu A.F.C. Humpolec Martina Havla je Vlastimil Sávi největší běžec a neúnavný dříč. Nevypustí jediný souboj, oběhá neuvěřitelné množství prostoru, žádný míč pro něj není ztracený.

 

René Němec

I další z obránců v ideální sestavě podzimu obléká modrobílý dres nováčka soutěže. Exspeřický René Němec je dirigentem humpolecké obrany, hráč s dynamitem v noze. Skvěle organizuje hru zadních řad, navíc dokáže spoluhráče v útoku zásobovat přesnými centry.

 

Martin Vondra

Kapitán Hněvkovic, osobnost na hřišti i v kabině. Respektují ho všichni spoluhráči, fotbalově i mimo hřiště vede mužstvo, ve kterém se díky tomu vytvořila dobrá parta.

 

Jaroslav Bělohlávek

Jeden ze starších hráčů Horní Vsi se spoustou zkušeností, které se snaží v zápasech prodat. Má dobré čtení hry, je důrazný v soubojích, přesto hraje čistě. Silný ve hře ve vzduchu, má tvrdou střelu. Snaží se rozehrávat nečekané situace.

 

Kamil Marousek

Mozek A.F.C. Humpolec a zároveň nejlepší střelec soutěže, na střeleckém kontě mu během podzimu přibylo 13 gólů. Hráč s vynikající kopací technikou, prostě ofenzivní hráč jak má být.

 

Jiří Bejček

Defenzivní záložník Košetic B. Kapitán týmu, na kterého je velké spolehnutí, na podzim nechyběl ani v jednom utkání. Je to bojovník, který neuhne v žádném souboji a žádný míč pro něj není ztracený. Vedle toho, že dobře brání, dokáže své spoluhráče podpořit i při útočných akcích, má tvrdou střelu.

 

Lukáš Červený

Na záložníkovi Horní Vsi je vidět velký progres. Zlepšuje se zápas od zápasu, což potvrdil i tím, že byl v závěru podzimu dvakrát po sobě zvolen hráčem kola. Rychlý, brejkový hráč. Potřebuje zlepšit koncovku a hru dozadu, ale jinak odehrál, stejně jako celá Horní Ves, výborný podzim.

 

Zdeněk Vašek

Jeho popisem práce je střílení gólů. Jak v minulé, tak této sezoně, velká opora céčka Třeště. Na podzim nastřílel do soupeřových sítí 12 branek, což mu vyneslo druhou příčku v tabulce kanonýrů i pozvánku do ideální sestavy podzimu.

 

Radek Anděl

Další ze střelců. Útočník Hněvkovic nevynechal na podzim jediný zápas, navíc střílel góly jak na běžícím pásu, dohromady jich má na kontě jedenáct.

 

Petr Kudrnáč

Na podzim nejvýraznější postava rezervy Obrataně, alespoň co se útoku týče. I přesto, že nenastoupil do všech zápasů, dokázal svými 6 brankami urvat důležité body pro celý tým. Je neomylný v zakončení jeden na jednoho, kdy nedává brankaři příliš šancí. Dalším velkým plusem tohoto hráče je jeho univerzálnost. Za „A“ tým nastupuje často na kraji obrany, kdežto v rezervě se staví výhradně na hrot.

 

Je to opravdu jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže? Chybí podle vás někdo, kdo si v sestavě podzimu zasloužil být? Dejte do komentářů jeho jméno a důvod, proč zrovna on chybí. V sestavě podzimu můžete hlasovat pro své favority až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny. Ceny již brzy zveřejníme. Máte se na co těšit. Pokud se do TOP10 nedostane žádný z brankářů, pak se ten, který bude mít nejvíce hlasů ze všech, dostává do slosování a výběr se rozšíří na top11.

 

Jsi hráč v této sestavě a máš zajímavé foto ze zápasu nebo jiné, o které by ses rád podělil? Pošli ho v dostatečné kvalitě na info@fotbalunas.cz a uveď tvé jméno a soutěž. 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 27.11.2015 12:00 do 31.01.2016 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.