SESTAVA PODZIMU - Vysočina | Pelhřimov | III. třída , 2015-2016

Datum kola: 25.11.2015

0

Je to tady. Tohle je jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže. Hlasovat pro své favority můžete až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny. 

Podzimní část III. třídy Pelhřimovska přinesla suverenitu fotbalistů Sokola Čejov. Ti z 11 zápasů pouze jednou zaváhali, když ztratili dva body po remíze s Želivem. Právě tým Želiva je jediným konkurentem Čejovských při jejich rychlém návratu do Poutník ligy. Asi nepřekvapí, že právě dva nejlepší týmy soutěže mají v sestavě podzimu největší zastoupení. Trenéři obou mužstev nominovali do sestavy podzimu celkem sedm hráčů, přičemž ofenzivní složka sestavy podzimu nese převážně čejovsko-želivskou stopu. Své top hráče ale dodaly i ostatní mančafty, ze kterých jsme doplnili ideální jedenáctku podzimu.

 

Jan Pekař

Ačkoliv rezerva Černovic nepatřila k týmům s nejmenším počtem inkasovaných branek, zvolili zástupci klubu jako svého klíčového hráče brankáře Jana Pekaře. Ten i přes svojí malou výšku podával celou podzimní část velmi kvalitní výkony. Spolehlivý je na brankové čáře i při vybíhání.

 

Martin Petřík

Začátek podzimu nezastihl tohoto hráče ve formě, ale pozvolna se rozehrával ke skvělým výkonům. Po pár zápasech se stal neodmyslitelnou součástí jiřické obrany a v posledních zápasech patřil vždy k nejlepším na hřišti.

 

Jakub Špinar

Dle tvrzení z kabiny Želiva nejlepší stoper III. třídy. Kromě výborně zvládnutých defenzivních úkolů dokázal podpořit i útok a vstřelil tři branky.

 

Josef Svoboda

Vedoucí tým soutěže obdržel na podzim pouhých 11 gólů, na čemž má velkou zásluhu Josef Svoboda, pilíř zadních řad Čejova. Za zmínku stojí jeho přístup k zápasům, který by měl být vzorem ostatním hráčům.

 

Petr Kuneš

záložník Lukavce je jedním z nejlepších kanonýrů soutěže. Nejvíce se mu vydařil zápas s rezervou Nového Rychnova, při kterém mířil do černého hned čtyřikrát. I v ostatních zápasech o sobě dával vědět, takže ho pozvánka do sestavy podzimu nemohla minout.

 

Lukáš Kratochvíl

Další z čejovských tahounů. Podle jeho výkonu stoupá a padá hra celého týmu. Za zmínku stojí jeho osm branek, díky nimž patří k nejlepším střelcům soutěže.

 

Tomáš Marek

Mladá naděje čejovského fotbalu. Střelecká opora mužstva, technicky výborně vybavený fotbalista. Ale přístup k zápasům, nebo spíš před zápasy, potřebuje zlepšit.

 

Michal Kopecký

V extrémně vyrovnané tabulce střelců se nachází na dělené první příčce. Jeden z klíčových hráčů Želiva podával v průběhu celého podzimu velmi kvalitní výkony.

 

Lukáš Radil

Kapitán, srdcař, bojovník Želiva. Vede většinu útočných akcí svého týmu, důrazný v osobních soubojích, silný ve hře hlavou. Řadu let lídr mužstva, který si drží stabilně vysokou výkonnost.

 

Tomáš Pech

Útočník Čejova se v průběhu podzimu rozehrál k velmi dobrým výkonům, dařilo se mu herně i střelecky. Dokáže podržet míč, rozehrát, ale i vystřelit.

 

Libor Souček

Zkušený fotbalista je poslední dobou ve Vyskytné nejlepším střelcem. Silový útočník se skvělým tahem na bránu a výbornou hrou tělem.

 

Je to opravdu jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže? Chybí podle vás někdo, kdo si v sestavě podzimu zasloužil být? Dejte do komentářů jeho jméno a důvod, proč zrovna on chybí. V sestavě podzimu můžete hlasovat pro své favority až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny. Ceny již brzy zveřejníme. Máte se na co těšit. Pokud se do TOP10 nedostane žádný z brankářů, pak se ten, který bude mít nejvíce hlasů ze všech, dostává do slosování a výběr se rozšíří na top11.

 

Jsi hráč v této sestavě a máš zajímavé foto ze zápasu nebo jiné, o které by ses rád podělil? Pošli ho v dostatečné kvalitě na info@fotbalunas.cz a uveď tvé jméno a soutěž. 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 27.11.2015 12:00 do 31.01.2016 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.