SESTAVA PODZIMU - Středočeský | Příbram | IV. třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 25.11.2015

20

Je to tady. Tohle je jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže. Hlasovat pro své favority můžete až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny.

Boje po podzimní části máme za sebou.V průběhu podzimu jste mohli hlasovat pro své favority v soutěži o hráče kola, nyní jsme vybrali ty nejlepší z nejlepších a na vás teď bude zvolit nejlepšího hráče celého podzimu. Gólů padalo hodně, celkem 347, což dělá krásný průměr 6,3 branky na zápas, stejně tak, ale bylo vidět několik týmů s téměř neprůstřelnou obranou, určitě tedy bude z čeho vybírat.

 

BRANKÁŘ

Petr Přibyl (TJ Prostřední Lhota)

Sezónu s Prostřední Lhotou začal výborně, první tři zápasy udržel čisté konto a neprůstřelnost držel až do 25. minuty čtvrtého zápasu proti Sedlčanům, kde jej poprvé prostřelil Radek Šťovíček. Celkem tak jeho série neprůstřelnosti v úvodu sezony trvala 295 minut. Z deseti odehraných kol udržel čisté konto hned pětkrát. Za své výkony byl několikrát nominován i do týdenní sestavy kola, na nejvyšší umístění sice nedosáhl, ale dvakrát skončil na stupních vítězů.

 

OBRANA

Ondřej Sůva (TJ Sokol Kosova Hora B)

Ať už nastupoval v obraně nebo pomáhal tvořit hru v záložní řadě, patřil většinou k nejlepším hráčům Kosovy Hory, dokázal se prosadit i střelecky, za podzim si připsal pěkných 5 branek a  i díky němu je Kosova Hora na čele tabulky.

 

Jaromír Diviš (TJ Prostřední Lhota)

Společně s Jakubem Hanišem utvořil neprostupnou stoperskou dvojici, Prostřední Lhota inkasovala nejméně ze všech týmů v soutěži, za deset odehraných utkání inkasovala stejný počet branek a velkou zásluhu na tom, kromě brankáře měla i tato stoperská dvojice.

 

Šimon Kiš (TJ Vysoký Chlumec) 

Šimon Kiš na Vysokém Chlumci plní roli moderního obránce, který je schopen podpořit útok, na podzim se trefil do sítě soupeřů pětkrát a je tak nejgólovějším obráncem soutěže. Proti Kňovicím dokonce vstřelil hattrick, což mu nakonec vyneslo i vítězství v soutěži o hráče kola.

 

ZÁLOHA

Šimon Hendrich (TJ Prostřední Lhota)

Sezonu začal skvěle, stejně jako celý tým Prostřední Lhoty. Na podzim se trefil sedmkrát a ze začátku se držel na čele střelecké tabulky a jednou se mu povedlo i vyhrát hlasování o hráče kola. V druhé polovině podzimu jej bohužel přibrzdilo zranění a tak další branky už nemphl přidat.

 

Zdeněk Hulínský (TJ Sokol Jesenice)

Většinu své kariéry odehrál jako obránce, až v letošním ročníku si musel zvyknout na novou úlohu v záloze Jesenice a vedl si výborně. Na podzim vstřelil 7 branek. Připsal si i první hattrick v kariéře za který byl zvolen hráčem kola.

 

Roman Beňo (TJ Sokol Dublovice)

Za dublovické béčko sice nenastupoval pravidelně, ale pokud nastoupil, ať už to bylo v útoku nebo záloze, znamenal pro soupeře velké nebezpečí, jeho rychlé nohy dělají protivníkům velké problémy a Dublovice v sestavě s ním hrají o třídu lépe a téměř pokaždé, když nastoupil, byla z toho nominace do sestavy kola. V sestavě kola sice na nejvyšší příčku  nedosáhl ani jednou, ale i tak si místo sestavě podzimu za 7 vstřelených branek  rozhodně zaslouží.

 

Patrik Sabon (TJ Sokol Nová Ves/Malá Hraštice B)

Prozatím všichni nominovaní záložníci přispěli svým týmům sedmi góly, výjimkou nebude ani Patrik Sabon, jenž se tuto sezonu sedmkrát prosadil v dresu nově utvořené týmu složeného z týmů Nové Vsi a Malé Hraštice.

 

ÚTOK

Michal Havel (TJ Sokol Jesenice)

Michala Havla zastihl podzim ve výtečné střelecké formě, stihl jich dát hned 11, čímž se dostal na dělené první místo v tabulce střelců. V zápase proti Krásné Hoře B dokonce dokázal zařídit vítězství svého týmu čtyřmi góly a za tento výkon byl také oceněn vítězstvím v anketě o hráče kola.

 

Petr Moudrý (TJ Sokol Kosova Hora B)

Pokud se v sestavě Kosovy Hory B objevil Petr Moudrý, mohli jste si na podzim být téměř jísti, že to bude právě on, kdo se postará o góly svého týmu. Stabilními výkony pomohl Kosově Hoře na špičku tabulky a sobě na dělenou první příčku mezi střelci.

 

Radek Šťovíček (TJ Tatran Sedlčany C)

Pravidelné gólové příspěvky zajišťoval pro Sedlčany C Radek Šťovíček, v deseti zápasech se trefil desetkrát, chvíli vedl i tabulku střelců, nyní je jen o gól pozaadu za nejlepším střelcem. Za svůj čtyřgólový koncert proti Krásné Hoře byl podobně jako Michal Havel oceněn jako hráč kola.

 

Je to opravdu jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže? Chybí podle vás někdo, kdo si v sestavě podzimu zasloužil být? Dejte do komentářů jeho jméno a důvod, proč zrovna on chybí. V sestavě podzimu můžete hlasovat pro své favority až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny. Ceny již brzy zveřejníme. Máte se na co těšit. Pokud se do TOP10 nedostane žádný z brankářů, pak se ten, který bude mít nejvíce hlasů ze všech, dostává do slosování a výběr se rozšíří na top11.

 

Jsi hráč v této sestavě a máš zajímavé foto ze zápasu nebo jiné, o které by ses rád podělil? Pošli ho v dostatečné kvalitě na info@fotbalunas.cz a uveď tvé jméno a soutěž.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 27.11.2015 12:00 do 31.01.2016 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
1. 2. 2016 05:56
Hele ty ses asi fakt regulerne zblaznil co? Nikdo si tvoji rodinu do drzky nebral, nemuzu za to, ze jsi takhle vztahovacnej, ale to vis, ze se na tebe tesim :-D muzes si za to sam, od zacatku se seres do selcan, tak se nediv, ze se ti to vrati nooo, my si totiz taky nenechame srat na hlavu a jeste od takovyho hlupaka.
31. 1. 2016 23:02
Už jsi přesral hranice soupeřského škádlení...a poneseš si následky frajírku libovej... Mojí rodinu si do držky brát nebudeš!
31. 1. 2016 23:00
Ráďo jestli jsi to ještě nepoznal tak já bavim lidi rád. A Ještě o to raději když je to na váš (teď tvůj účet). Ale co jsem ti napsal, do huby si neseru. Těšim se na tebe. Myslel jsem že jsi normální, ale koukám že jsi mezi svými. Připojisti se ať se ti to vyplatí... :-*
31. 1. 2016 22:44
Já nemam co žehlit, to co jsem tam napsal pochopil asi každej jinak no.. to, že Ty jsi to pochopil po svém není můj problém. Ale jseš frajer dneska bavíš celé sedlčany :-D a udělej všem laskavost a nepoužívej tak složitá jména :-D vyber si radši česká jména, to bys možná mohl zvládnout napsat. Ty jsi fakt ostuda celý jesenice :-D
31. 1. 2016 22:39
Nenapadně tě ještě na poslední chvíly ještě nějaký podvod!??? Jestli ne trochu jsi mě zklamal... :-D
31. 1. 2016 22:36
Nežehli Ráďo. Co jsem napsal platí! A kámo nechápu jak ty ses sem vůbec dostal. Váš trener musí být lapší než Murýňo a Hydynk dohromady. Klobouk dolů asi ví kdy tě poslat na plac :-) musíš být supernáhradník. Takového jako ty si každý trenér ve 4 přeje :-D.
31. 1. 2016 22:27
co jsem napsal prosím Tě? Nejsem si vědom ničeho špatného, Ty tam snad něco vidíš? já určitě nikomu nenadávám, a jen jsem smířený s druhým místem, nic víc. Tak si v klidu dál rozesílej petici, díky které určitě neco dosáhneš :-D jen bych chtěl mít alespoň půlku času na řešení nesmyslů jako Ty :-D tak si běž dát pivíčko a uklidni se Tomíku
31. 1. 2016 22:16
Tak borče to co jsi sem teď napsal.... Už vím proč jsi nezůstal zahřívat lávku v Jesenici ubožáku. Vrána k vráně a nepřej si mě ani nikoho z naší rodiny potkat ty losere. Uďělam ti tu službu a něco zase vytlučeš z ppjišťovny....
31. 1. 2016 22:09
http://www.petice24.com/signatures/sokol_jesenice__tatran_sedlany_c/

Kdyby někdo měl zájem...... Předem děkuji za případné podpisy a především díky těm co už podepsali, vážíme si toho!!!
31. 1. 2016 22:06
Hele já Ti nic dělat nebudu neblázni, to jsem fakt neměl v úmyslu. A je lepší být druhý v takovéto anketě, než u vlastní ženy ;-) pár kluků ze sedlčan by mohlo vyprávět.
31. 1. 2016 21:59
Už se třesu Ráďo :-D Mám taky dobro pojistku a nejen to takže si to můžu dovolit bolístko. A kámo, snad jsi nechtěl vyhrát podvodem nebo jo????! Buď rád že si druhej a drž hubu!!!
31. 1. 2016 21:49
Ty jsi se regulérně zbláznil viď? myslím, že bys měl přestat používat sprostá slova, nebo bys na to mohl doplatit a dost nepříjemně.
31. 1. 2016 21:42
To tě nemusí mě být líto zaplat pánu bohu že se mi to nikdy nepodaří ,aby se mi smál celej okres jaké jsem přerostlé dítě, ty miničičino Jesenická !
31. 1. 2016 21:41
Myslel jsem že ať už lepsí či horší jste tým jako každý jiný v pralesu. Ale Vy neee. Zasrany dosebezahledenci jste... A ja dle vas histerka ulhana. Jeste ze existuji lidi s mozkem v hlave!!! Dekuju jim!!!
31. 1. 2016 21:36
Je mi tě líto kámo, pač to se ti nikdy nepodaří Cčkaři Tatranskej.... :D
31. 1. 2016 21:25
Jednou bych chtěl být tak dobrej jako ty ... K největší brečně pralesu vyhraješ ještě nejlepšího hráče podzimu. Klobouček Hujere !
31. 1. 2016 21:15
Pecholte, nic proti hráčům. Ten výsměch patří jen vám z Cčka a vašemu pošahanýmu vedení....
31. 1. 2016 19:21
:D :D :D TATRAN NEVER :D :D :D
31. 1. 2016 00:09
Bohužel v některých soutěžích bylo robotických hlasů velice hodně, proto jsme museli zakročit a vymazat je. Máme v plánu změnit systém hlasování, ale musíme nalézt optimální vyvážení uživatelského pohodlí vs. rizika hlasování nesportovně "roboticky" ovlivnit. Nechtěli jsme do současného hlasování přidat otravné opisování kontrolních kódu ("captcha").

Náměty na nové funkce, které chcete mít v rámci změny hlasovacího formátu k dispozici, posílejte do diskuze pod hlavním článkem, viz odkaz níže. Chcete mít jako registrovaní uživatelé možnost např. spolutvořit sestavy kola? A co takhle hodnotit i jednotlivé hráče v utkání, rozhodčího a třeba i pivo a klobásu na stadiónu? Záleží jen na vás, do čeho budete mít chuť ...

http://www.fotbalunas.cz/clanek/2209/news-aktualizace-hlasu-v-sestavach-podzimu/
30. 1. 2016 18:19
Co se stalo sedlčanským podvodníčkům. Koukám že jste přišli o pár set hlasů :-O Klobouk dolů před správcem tohoto serveru. Koukám, že se zajímá. Díky.
TATRAN NEVER!!!