SESTAVA PODZIMU - Středočeský | Rakovník | III. třída , 2015-2016

Datum kola: 25.11.2015

0

Je to tady. Tohle je jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže. Hlasovat pro své favority můžete až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny.

Už je ve všech týmech po oslavách konce podzimní sezóny. V některých týmech úspěšné sezóny, v jiných méně. Jak jsme již avizovali přicházíme se sestavou podzimu. Sledovali jsme po celou sezónu utkání III. třídy rakovnického okresu, ze kterých vzešla tato nominace o nejlepšího hráče podzimní části soutěže. Většina nominovaních předváděla své kvality pravidelně v každém utkání, do kterého nastoupili.

 

Luděk Sekyra (brankář, Šanov) i když se Šanov potýkal celý podzim s nedostatkem hráčů v bráně mel oporu v Luďkoliv Sekyrovi, který každý zápas ukazoval své kvality a v důležitých utkání svůj tým podržel.

 

 

Tomáš Bohatý (obrana, Kroučová) stoper jak má být, kterého vyniká výborným čtením hry, bojovností a důrazem. I díky těmto fotbalovým vlastnostem dostal tým Kroučové v podzimní sezóně pouze 16 obdržených branek.

 

Radek Choc (obrana, Branov) v celé dosavadní sezóně držel branovskou obranu. Bez něj by jeho tým dostal podstatně víc gólů. Je to základní kámen týmu.

 

Michal Kratina (obrana, Srbeč) - Michal má skvělou kopací techniku z přímých kopů dokázal dát  několikrát krásnou branku. Je to náš nejmladší hráč když hraje na pozici stopera dokázal se dostat a do vápna soupeře a zahrozit nebezpečnou akcí .

 

Adam Trejbal (záloha, Lubná) - zdobí především jeho šikovnost a práce s balonem. Dovede míč podržet, obejít obránce a skórovat prakticky bez ohledu na to, jak je daleko od branky. Proto je taky gólově nejproduktivnějším hráčem v týmu. Těžko vybrat jeden zápas, protože Adam jich teď v podzimní části rozhodl svými brankami několik a bez jeho ofenzivních schopností by Lubná určitě nebyla na druhém místě tabulky.

 

Martin Tóth (záloha, Řevničov) nejlepší hráč, na kterém řevničovské mužstvo staví. Může hrát na jakémkoliv postu, převážně nastupuje v záložních řadách. Taktické pokyny trenéra jsou většinou založené na Martinovi. Do hry se dostává výborným výběrem místa, aktivním pohybem a dobrou ofenzivní ale i defenzivní činností.

 

Jaromír Knap (záloha, Pustověty) - je to motor pustovětského týmu a hlavně díky němu jsme takhle vysoko v tabulce. Nejlépe asi zahrál hned v prvním zápase, kdy jsme doma porazili Chrášťany 4:0 a nastartoval náš tým k dobrým výsledkům v podzimní části soutěže.

 

Václav Erben (záloha, Chrášťany) – Vašek udělá 80% práce na hřišti. Jeho zkušenosti z vyšších soutěží jsou na place znát. Je pro tým Chrášťan klíčovým hráčem. Vyniká svou technikou, rychlostí na balónu, přesnou rozehrávkou. Nemá problém přejít několik hráčů ve středu hřišti, a nahrát do zakončení, nebo zakončit sám.

 

Jan Husák (útok, Kroučová) – od úvodu soutěže se drží na první příčce v tabulce střelců. V podzimní části nastřílel soupeřům 16 branek, a svými brankami tak pomohl Kroučové přezimovat na prvním místě tabulky. Mimo to ho zdobí i výborný pohyb a výběr místa na hřišti.

 

Martin Hříbal (útok, Sýkořice) – teto hráč je právem kapitánem sýkořického týmu. Sýkořice měla možnost hrát v loňském roce okresní přebor hlavně díky Martinovi. Nastupuje nejčastěji ve střední záloze, ale tuto část odehrál často na pozici útočníka, kde svým důrazem, produktivitou a bojovností vstřelil mnoho rozhodujících branek.

 

 

Matěj Pudil (útok, Roztoky) nejaktivnější hráč roztockého týmu. Soupeřům dokáže, svým fyzickým fondem, dělat po celé utkání stejné problémy, jako na začátku zápasu. Zdobí ho rychlost, cit pro kombinační hru a rychlá myšlenka pro nahrávku před vápnem soupeře, či zakončení.

 

Je to opravdu jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže? Chybí podle vás někdo, kdo si v sestavě podzimu zasloužil být? Dejte do komentářů jeho jméno a důvod, proč zrovna on chybí. V sestavě podzimu můžete hlasovat pro své favority až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny. Ceny již brzy zveřejníme. Máte se na co těšit. Pokud se do TOP10 nedostane žádný z brankářů, pak se ten, který bude mít nejvíce hlasů ze všech, dostává do slosování a výběr se rozšíří na top11.

 

Jsi hráč v této sestavě a máš zajímavé foto ze zápasu nebo jiné, o které by ses rád podělil? Pošli ho v dostatečné kvalitě na info@fotbalunas.cz a uveď tvé jméno a soutěž.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 27.11.2015 12:00 do 31.01.2016 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.