SESTAVA PODZIMU - Ústecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 25.11.2015

1

Je to tady. Tohle je jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže. Hlasovat pro své favority můžete až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny.

Máme zde poslední anketu v letošním kalendářním roce a tou je vyhlášení ideální jedenáctky podzimní části, jak ji viděli renomovaní fotbaloví experti. Těch jmen pro vytvoření nejlepšího týmu podzimní části by se našlo určitě hodně a kolikrát byl problém najít optimální složení, poněvadž nejčastěji  jsou v zápasech vidět střelci branek a ne Ti hráči, kteří se na nich také podíleli. Snažili jsme se proto vytvořit takový tým, kde se najdou i tzv. nosiči vody a prolíná se zde navíc dravé mládí se zkušenostmi ostřílených exligových kozáků. Podívejte se proto na ideální jedenáctku podzimu a hlasujte pro nejlepšího hráče, určitě budete mít z čeho vybírat. 

 

Do branky jsme nominovali Františka Kubíčka (České Kopisty). V obraně se objevil Jakub Quaiser (Lukavec), Jakub Kleniar (Litoměřice B) a Tomáš Hudský (Hrob). V záloze pak najdeme tuto čtveřici - Štefan Orem (Lukavec), Michal Kozák (Hrob), Matěj Řezníček (Libochovice) a Kristián Solar (Dubí). V útoku pak je Pavel Sedláček (Oldřichov), Petr Podaný (České Kopisty) a Roman Lubas (Černiv).

 

František Kubíček (České Kopisty) trenér Václav Kutzler: "Franta je hodně klidný a nezmatkuje. Zdobí ho to, že umí likvidovat samostatné úniky."

Jakub Quaiser (Lukavec) - trenér Oldřich Němec: "Kuba má něco odkopáno z Brozan. Inteligentní hráč, který si u protihráče dokáže najít slabinu. Je dobře vybaven rychlostně, ale i vytrvalostně. Má také dobrou hru hlavou."

Jakub Kleniar (Litoměřice B) - vedoucí Radek Bania: "Kubovi je 17 let, ale už dva roky hraje za chlapy. Na jeho mládí má neskutečný přehled a hraje mazácky."

Tomáš Hudský (Hrob) - předseda Zdeněk Havlíček: "Kapitán mužstva. Hodně zkušený hráč, který má velký přehled a dobře si diriguje celou obranu."

Štefan Orem (Lukavec) - trenér Oldřich Němec: "Bez debaty náš nejlepší hráč. Je sice menší postavy, je ale úžasně pohyblivý. Umí rychle změnit směr, udrží těžké míče, umí přejít jeden na jednoho."

Michal Kozák (Hrob) - předseda Zdeněk Havlíček: "Je to typickým mozek našeho mužstva. Naše velká opora, která poctivě přistupuje k zápasům."

Matěj Řezníček (Libochovice) - trenér Václav Řezníček: "Matěj mě na podzim mile překvapil. Před sezónou přišel z dorostu a dobře zapadl. Dařilo se mu i střelecky."

Kristián Solar (Dubí) - trenér Michal Karrmann: "Mladý hráč, který prošel teplickou juniorkou. Má dobré návyky, je rychlý, nebojí se jít do koncovky, dokáže přejít jeden na jednoho, dával i důležité branky."

Pavel Sedláček (Oldřichov) - Ve svých 39 letech je nejlepším střelcem soutěže. Má na kontě skoro polovinu branek celého mužstva.

Petr Podaný (České Kopisty) - trenér Václav Kutzler: "Podle mě je to už deset let nejlepší útočník I.B třídy. Gólový, rychlý a velmi důrazný hráč."

Roman Lubas (Černiv) - předseda Marcel Týce: "Skromný a obětavý kluk. Dojíždí z Ústí nad Labem. K úplné spokojenosti by bylo dobré, kdyby více proměňoval šance. Do nich se dostává velmi často."

 

Je to opravdu jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže? Chybí podle vás někdo, kdo si v sestavě podzimu zasloužil být? Dejte do komentářů jeho jméno a důvod, proč zrovna on chybí. V sestavě podzimu můžete hlasovat pro své favority až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny. Ceny již brzy zveřejníme. Máte se na co těšit. Pokud se do TOP10 nedostane žádný z brankářů, pak se ten, který bude mít nejvíce hlasů ze všech, dostává do slosování a výběr se rozšíří na top11.

Jsi hráč v této sestavě a máš zajímavé foto ze zápasu nebo jiné, o které by ses rád podělil? Pošli ho v dostatečné kvalitě na info@fotbalunas.cz a uveď tvé jméno a soutěž.   

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 27.11.2015 12:00 do 31.01.2016 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
3. 12. 2015 20:34
Brankarem by mel byt Jan Brozik z Sk Lukavec obdrzel nejmene branek v cele soutezi a drzi Lukavec.. Radka