SESTAVA PODZIMU - Divize D, 2015-2016

Datum kola: 25.11.2015

0

Je to tady. Tohle je jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže. Hlasovat pro své favority můžete až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny.

Poslední kolo v kalendářním roce 2015 bylo odehráno a nyní nastává týmům účastnících se ve fotbalové soutěži Divizi D zasloužené volno. Jaká první polovina soutěže vlastně byla? Při pohledu na divizní tabulku se vnuká myšlenka, že značně atraktivní. Vždyť důkazem je, že téměř 7 týmů hraje o čelo tabulky a bodový rozptyl mezi danými kluby je minimální. Stejně tomu tak je i v opačném případě, kdy poslední 4 účastníci bojují o setrvání. Tyto skutečnosti nahrávají k tomu, že jarní část soutěže bude velkým trhákem až do posledního kola, jelikož daná soutěž je nevyzpytatelnou a žádný tým, v ní dopředu nemá nikdy nic jistého. Tohle bude asi ta největší pozvánka pro sledování jarních bojů, které vypuknou v druhé polovině března.

 

V sestavě podzimu si své místo zasloužil blanenský brankář David Juran, který sice po podzimní části nemá nejvíce čistých kont, ale svůj tým nesčetněkrát podržel a je základním pilířem mužstva.

 

V obraně má své místo v podzimní části jisté exligový Petr Bogdaň, který podával bezchybné výkony a byl hnacím motorem přerovské Viktorky. Dalším, který se podzim vydařil je pelhřimovský David Čížek, který svou pracovitostí a vydařenou technikou dlouho držel akcie svého týmu vysoko, dále pokračuje tasovický Roman Švarc, kmenový hráč druholigového Znojma, který si svými výkony jistě řekl o šanci v zimní přípravě v mateřském klubu. Soupisku obránců uzavírá hráč Staré Říše Michal Kadlec, kdy právě jeho tým obdržel po podzimu nejméně branek ze všech účastníků a on na tom má lví podíl.

 

Záloha je ve složení ligového matadora Tomáše Polácha působící v hodonínském klubu, který svou skvělou technikou a pracovitostí, drží svůj tým stále v šanci na postup. Miroslav Paul, hráč Tasovic je dalším, kterým se podzimní část vydařila, o čemž svědčí i jeho střelecký apetit. I když kvůli zranění neodehrál kompletní počet utkání, tak výborně technicky hrající Michal Koutný byl vždy jedním z klíčových hráčů Přerova. Soupisku záložníků uzavírá kozlovický Lukáš Kaďorek, který se mnohokrát ukázal, že je pro svůj tým nepostradatelný.

 

Útok je složen jedním z nejlepších střelců soutěže, Abdoulayem Konatem, který Staré Říši vystřílel již řadu důležitých bodů. Nakonec šoumen a tvář portálu, Petr Švancara, který svým uměním stále dokáže donutit vstát diváka ze sedačky.

 

Je to opravdu jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže? Chybí podle vás někdo, kdo si v sestavě podzimu zasloužil být? Dejte do komentářů jeho jméno a důvod, proč zrovna on chybí. V sestavě podzimu můžete hlasovat pro své favority až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny. Ceny již brzy zveřejníme. Máte se na co těšit. Pokud se do TOP10 nedostane žádný z brankářů, pak se ten, který bude mít nejvíce hlasů ze všech, dostává do slosování a výběr se rozšíří na top11.

Jsi hráč v této sestavě a máš zajímavé foto ze zápasu nebo jiné, o které by ses rád podělil? Pošli ho v dostatečné kvalitě na info@fotbalunas.cz a uveď tvé jméno a soutěž.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 27.11.2015 12:00 do 31.01.2016 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.