SESTAVA KOLA - 13.kolo Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 14.11.2015

0

Je tu konec! Okresní přebor na Příbramsku se uložil po víkendu k zimnímu spánku, ze kterého se probudí až koncem března. Ještě předtím měl na programu závěrečné podzimní dějství, které bylo opět bohaté na gólovou úrodu, přineslo několik překvapení a nabídlo řadu individuálních výkonů hráčů. Snažili jsme se na základě našich informací posoudit a vybrali jsme pro vás ideální jedenáctku tohoto kola. Nebylo to jednoduché. Přetlak tradičně vládl na ofenzivních postech. I když jsme zvolili útočné rozestavění 3 - 4 - 3, nedostalo se kupříkladu na krásnohorskeho Martina Valentu. Jeho spoluhráče Martina Švece jsme pro jeho univerzálnost zařadili mezi obránce. Z těchto jedenácti jmen můžete vybírat Hráče 13. kola, pro kterého můžete hlasovat tradičně do stredečního pravého poledne. Snad vám volbu usnadní glosář výkonů nominováných fotbalistů.

Brankářem kola je bezpochyby počepický Jan Pudil, který si proti Rosovicím pořádně zachytal. Byť se obránci nováčka soutěže překonávali v bojovnosti, muž mezi tyčemi počepické svatyně se zaskvěl několika důležitými zákroky. O čisté konto jej v závěru utkání připravil až rosovický kanonýr Jan Tuháček.

 

Jeho spoluhráč Josef Mrázek, hostující v Počepicích z nedalekého Vysokého Chlumce, zpravidla nastupuje na hrotu. Tentokrát zaujal místo v obranné čtveřici a byl to od počepického kouče dobrý tah. Hráč si díky své obětavosti do puntíku splnil defenzivní povinnosti a pomohl svému týmu uhájit druhou výhru v sezóně.

 

Patří neodmyslitelně k pilířům obrany vedoucího celku tabulky. Rožmitálský stoper Luboš Hofman, své kvality potvrdil i na hřišti šest kol neporazených Dublovic, které disponují slušnou útočnou silou. Jím dirigovaná obrana jim dovolila skórovat pouze jednou v úvodu střetnutí.

 

Ať nastoupí kdekoliv v sestavě, vždy je nesmírně platným fotbalistou. Krásnohorský univerzál Martin Švec začal proti Kovohutím v útoku, ale po zranění spoluhráče Lhoteckeho se brzy přesunul do středové formace. Přesto se na demolici soupeře podílel dvěma góly, při nichž uplatnil svůj důraz a přehled. 

 

Jak důležité je mít v týmu hráče, který umí dobře kopnout standardku, vědí dobře v Pičíne. Přestože se jim proti Nové Vsi herně příliš nedařilo, spasil je dvěma trefami záložník Václav Blahovec. Je pravda, že mu k tomu svými kiksy pomohl gólman soupeře, jehož nejprve překonal z přímého kopu a poté nevídané přímo z rohového kopu.

 

Klíčovým mužem sestavy nečínských fotbalistů je zkušený Michal Gregor. Jako střední záložník dirigoval v souboji s Trhovými Dušníky ofenzívu svého mužstva a svůj perfektní výkon vyšperkoval dvěma góly. Prvním zajistil hlavou domácím rychlé vedení, druhým po skrumáži zachránil Nečíni bod.

 

Jako správný kapitán velel své posádce Martin Broum. Stredopolař Sparty Luhy byl při hladké výhře svého týmu v Jincích u všeho podstatného. Za stavu 0:1 se nebál vzít na sebe odpovědnost při exekuci penalty, která těsně před pauzou poslala domácí do kolen. Po obrátce dvěma trefami zkompletoval hattrick

 

Jindy záložník Petr Blahovec se v zápase s bečkem Dobříše posunul do útoku nováčka z Bohutína, kde si náramně porozumněl s Lukášem Ricem. Spolu motali nohy zadákům hostů, kterým stačil hrdina duelu za 21 minut nastřílet tři branky. Hattrick mohl dovršit hráč Litavanu i dřív, několik šancí však nevyužil.

 

Od čtyřgoloveho představení proti dobříšske rezervě si rožmitálský forward  Martin Šturc drží slušnou formu, což prokázal i v Dublovicich. Nejprve vstřelil důležitý vyrovnávací gól do šatny a ve druhém poločase se blýskl sólem přes celé hřiště, které zakončil nechytatelnou a výstavní trefou.

 

Chvilku mu po letním přestupu ze Spartaku Příbram trvalo, než si zvykl na nové spoluhráče, ale nyní už útočník Jaroslav Smejkal potvrzuje v dresu Trhových Dušníků pověst obávaného střelce. Proti Nečíni se prosadil hned dvakrát, což se proti výbornému gólmanovi Kubínovi povede málokomu

 

Když mužstvo potřebuje vytáhnout z bryndy, může se na něj spolehnout. Odpovědnost nejlepšímu střelci okresního přeboru Petru Morovi nohy nesvazuje, naopak jej motivuje. Dokázal to i v Dublovicich, kde po nerozhodné první půli po přihrávkách Jaroslava Váněho rozhodl dvěma góly na začátku druhé části o výhře Rožmitálu.

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 16.11.2015 12:00 do 18.11.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.