SESTAVA KOLA - 12.kolo Středočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016

Datum kola: 07.11.2015

0

Fair Credit 1.B třída skupina D o víkendu pokračovala dvanáctý kolem, které nabídlo několik zajímavých zápasů a také výkonů jednotlivých hráčů. Kdo zazářil? Máme pro Vás sestavu kola. Pro jednotlivé hráče můžete každou hodinu hlasovat tradičně do středečního pravého poledne.

Kondrac o víkendu zvládla důležitý zápas v boji o záchranu, když v souboji dvou nejhorších celků dosavadního průběhu letošní sezóny porazil Zdislavice na jejich vlastním hřišti hladce 4:0. Na skvělém výsledku a důležitém vítězství Kondrace se dvěmi góly podílel útočník Martin Pavlíček, přičemž druhý gól vstřelil z penalty, a skvěle hrající obránci Josef Linhart a Filip Sedláček, z nichž první jemnovaný se dokázal gólově prosadit.

 

Fantastické utkání až na dva inkasované góly odehrála o víkendu JAWA Divišov, která na domácím hřišti porazila vysoko 6:2 Struhařov a po překvapivé prohře ve Zvole se suverénním výkonem vrátila zpět na vítěznou dráhu. Velkou zásluhu na vysoké výhře Divišova měli velkou zásluhu Zdeněk Pekárek a Martin Vávra. Pekárek vstřelil během utkání dva góly, zatímco Martin Vávra jeden, jeho gól byl ovšem nakonec ten vítězný.

 

Více hráčů zazářilo také v dalším zápase, v němž Teplýšovice deklasovaly na svém hřišti Miřetice a před svými fanoušky zvítězily hladce 6:1. Na vysokém vítězství domácího týmu se velkou měrou podílel David Podhorský, který vstřelil dva góly, stejně jako jeho jmenovec David Král

 

Týnec nad Sázavou mohl být po remíze 2:2 rád, že utkání s Jankovem dotáhl do penaltového rozstřelu, na čemž má obrovský podíl brankář Lukáš Vašák, který se blýskl několika skvělými zákroky, zatímco na opačné straně odehrál skvělé utkání Tomáš Horčička, ačkoliv sám gól vstřelit nedokázal.

 

Zvole o víkendu odehrála skvělé utkání proti Spartaku Průhonice a po penaltové loterii získala po těsné výhře 1:0 bonusový bod navíc. Za to, že utkání došlo za bezbrankového stavu do penalt, vděčí hostující hráči především Pavlu Kotýnkovi, který odehrál v obranně solidní zápas. Jedenáctu kola uzavírá Marek Pont z Říčan, který na hřišti Zruče nad Sázavou vstřelil dva góly a přispěl k hladké výhře svého týmu 3:0.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 09.11.2015 12:00 do 11.11.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.