SESTAVA KOLA - 14.kolo ČFL , 2015-2016

Datum kola: 07.11.2015

0

ČFL se pomalu, ale jistě blíže k zimní přestávce. Přesto ani klesající teploty a víkendové mlhy neohrozily průběh jejího posledního kola. Naopak, opět padlo hodně gólů a opět vyvstali jak noví hrdinové, tak nešťastníci. Nejvýraznější výhru si vzali na svědomí hráči Chrudimi, kteří si doma hravě poradili s Pískem. Díky tomu je také MFK jediný tým, který má v sestavě kola hned dva zástupce. Vítěz však může být na konci jen jeden. Bude to právě Rybička nebo Kesner? To už je nyní jen na Vás!

David Tetour - Benešov
Ačkoli Tetour v zápase s Žižkovem dvakrát inkasoval a na druhé brance měl i svůj podíl viny, předvedl v zápase hned několik parádních zákroků a nebýt jich, mohla benešovská série skončit mnohem větší porážkou, než tomu nakonec bylo.

Josef Marek - Žižkov
V minulém kole si vyslužil Marek místo v sestavě dvěma brankami do sítě Záp. Tentokrát mu stačila jedna a tou přispěl k zisku všech tří bodů na půdě Benešova. Velmi aktivní byl po celé utkání.

Martin Jelínek - Kolín
Kolín si odvezl z Tachova všechny tři body a to hlavně díky tomu, že ani jednou neinkasoval. Na této misi se Jelínek výrazně podílel.

Musa Ansuma - Benátky
Ansuma nastoupil k zápasu proti Štěchovicích až na posledních dvacet minut. To zásadní ale zvládl! Vyrovnal a zajistil svému týmu alespoň bod.

Jakub Nečas - Čáslav
Čáslav sice doma nedokázala Domažlice porazit, ostudu však proti silnému soupeři rozhodně neudělala. V zápase padlo sedm branek a Nečas si vzal na svědomí hned dvě.

Jan Kalaš - Zápy
Jirny si ze Záp neodvezly ani bod a dokonce se ani jednou nemohli radovat ze vstřelené branky. To Kalaš, který dal hostům smrtící úder ano.

Jakub Urbanec - Převýšov
Převýšov na půdě Králova Dvora rozhodně překvapil, všechno však mohlo být úplně jinak, nebýt Urbance. Ten svým perfektním trestným kopem pojistil vedení svého týmu, který už se tří bodů nepustil.

Ondřej Kesner - Chrudim
Písek není lehký soupeř, přesto však na půdě rozjeté Chrudimi nepředvedl ze svého umění nic. To Kesnerovi se dařilo. Jednu branku dal a na tři přihrál! Měl tedy podíl na všech brankách svého týmu.

Aleš Kočí - Táborsko
Diváci v Brozanech už pomalu ale jistě počítali s remízou a penaltami, když řekl Aleš Kočí důrazné ne! V úplném závěru zápasu se nijak neunáhlil a přesně mířenou střelou rozhodl o třech bodech pro svůj tým.

Tomáš Bastin - Union
Union předvedl na svém stadionu mimořádný vstup do zápasu s Dobrovicí. Jedním z jeho strůjců byl právě Bastin, který napřed trefil tyč, aby posléze rozvlnil síť.

Petr Rybička - Chrudim
Druhý zástupce Chrudimi v dnešní sestavě kola. Rybička se v zápase jednou gólově prosadil, několikrát ale předvedl vynikající individuální schopnost přejít přes jednoho i více soupeřů a následně připravit dobrou pozici pro své spoluhráče.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 09.11.2015 12:00 do 11.11.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.