SESTAVA KOLA - 14.kolo Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 07.11.2015

0

Máme tu poslední sestavu kola, tentokrát prvního jarního kola, které má pořadové číslo 14. Seznam hráčů, kteří se budou ucházet o váš hlas, najdete níže. Hlasovat můžete do středy do 12.00 hodin!

Dominik Fous - brankář, Rantířov

Brankář Rantířova udržel v zápase se silným Ždírcem čisté konto, připsal si pár dobrých zákroků a měl i asistenci při druhém gólu Ladislava Kovačíka.

Michal Plaček - obránce, Brtnice

Obránce Brtnice podal v zápase s Říší dobrý výkon, byl aktivní směrem dopředu a v závěru se na něj měla kopat penalta, i díky jeho výkonu brala Brtnice alespoň bod za remízu 2:2.

Jakub Štumar - obránce, Velký Beranov

Stoper Beranova má na podzim výbornou formu, tentokrát svůj dobýr výkon korunoval i jednou brankou a přispěl k výhře 7:2 nad A. Dolem.

Jan Hradecký - obránce, Batelov

Obránce Batelova proměnil v zápase s Lukami důležitý pokutový kop, během zápasu si pak velmi dobře plnil i defenzivní povinnosti.

Lukáš Zeman - obránce, Puklice

Zeman vydatně podporoval útok v zápase s Cejlí, navíc i díky jeho dirigentským schopnostem neobdržely Puklice ani branku a radovaly se ze zasloužené výhry 2:0

Juraj Kozák - záložník, Rantířov

Záložník Rantířova přispěl k výhře svého celku na hřišti Ždírce jednou brankou, navíc mnoho dalších šancí neproměnil.

Daniel Horáček - záložník, Luka nad Jihlavou

Posila z áčka ukázala i přes prohraný zápas vysokou kvalitu. Na postu středního záložníka se snažil Horáček tvořit hru a makal i dozadu, bohužel i přes jeho snahu domácí prohráli 1:3.

Vojtěch Kubín - záložník, Jamné

Jeden z bratří Kubínů byl hlavním strůjcem jamenského vítězství nad Telčí, celý zápas poctivě odmakal a podílel se bezchybným výkonem na výhře 3:0.

Daniel Pavlíček - záložník, Nadějov

Kapitán Nadějova ve víkendovém zápase s Bítovčicemi řádil jak černá ruka. Na devastaci soupeře se podílel čistým hattrickem a po zásluze tak Nadějov konečně protrhl střelecké prokletí a vyhrál vysoko 7:0.

Roman Křišťál - útočník, Puklice

Útočník Puklic se prosadil po dešlí době, a to hned dvakrát. První gól vstřelil nádhernou střelou z dvaceti metrů, druhý gól doklepl do prázdné branky a díky němu vyhrály Puklice 2:0 nad silnou Cejlí.

Martin Neshyba - útočník, Velký Beranov

Zaskakující útočník se trenérům důrazně přihlásil o důveru v sestavě pro další zápasy. V zápase byl velmi aktivní a jako bonus přidal dvě branky, kterými se podílel na debaklu 7:2.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 09.11.2015 12:00 do 11.11.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.