SESTAVA KOLA - 1.kolo Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 08.11.2015

0

Také po posledním podzimním kole. které se hrálo za velmi příjemného počasí, jsme za pomoci trenérů dávali dohromady sestavu kola. Objevují se zde hráči, které byste tu nečekali i takoví, kteří jsou v sestavě kola poněkolikáté. Každý z nich, ale přispěl buď k dobrému výsledku svého mužstva, nebo dokázal něco čím zaujal široké spektrum fotbalových příznivců.  

Přestože, bez jakéhokoliv přehánění, v naší soutěži je velké množství výborných brankářů, do branky jsme postavili Pavla Holuba. Když jsem v expert tipu napsal, že ho dobře znám, mýlil jsem se v počtu soutěží ve kterých regulérně nastoupil. Nastoupil ve všech soutěžích od čtvrté třídy až do první ligy, mimo ligu druhou. Teď zdůrazňuji, že také nastoupil na všech postech v sestavě, od brankáře až po útok. Na kraj obrany jsme nominovali spolehlivého habrovanského obránce Roberta Kopače. Podruhé se v sestavě kola objevuje bohdalický Milan Formánek. Trenér Ladislav Grmela přesunul Richarda Trněného z místa středního záložníka na stopera a velmi ho za výkon proti Komořanům chválil. Pačlavický František Hanák je také podruhé v sestavě kola, také on svého trenéra ze všech hráčů nejvíce zaujal. Velkou motivací a snahou za každých okolností se vyznačuje Lukáš Jelínek z Opatovic. Josef Hradil tvořivý chvalkovický záložník zaujal nejen svoje příznivce, ale také trenéry soupeře v utkání v Rychtářově. Za dobrý výkon je v sestavě také hoštický Patrik Kozák. Ve stejném utkání, po pauze způsobené zraněním, nastoupil také Dušan Švanda. Pro mě asi nejlepší hráč celé soutěže, který má neuvěřitelný přehled po celém hřišti a využívá ho k překvapivým finální přihrávkám. Navíc v tomto utkání se rozhodl neproměnit pokutový kop, když soupeř cítil křivdu a  tvrdil, že bez podobných situací nedokáže jeho mužstvo vyhrát. Komořanský záložník Zbyněk Konečný mě svými výkony zaujal ji ž v několika utkáních. V posledních zápasech, když se jeho mužstvu nedaří, svojí bojovností a snahou na hřišti vyniká. Lysovické mužstvo má v posledních zápasech naopak dobrou formu, ale do Kučerova odjíždělo v tak kombinovabé sestavě, že museli nastoupit i trenér Zdeněk Gryc a funkcionář Martin Neděla, který má v mužstvu své dva syny. Na hřišti se rozhodně neztratil, asistoval u rozhodujícího gólu a tím se určitě významně podílel na vítězství svého mužstva.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 09.11.2015 12:00 do 11.11.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.