SESTAVA KOLA - 1.kolo Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 07.11.2015

1

Máme za sebou podzimní část sezóny. Litultovice v zápase s Malými Hošticemi potvrdily pozici podzimního mistra. Stěbořice potvrdily formu ze závěru podzimu a poradily si s rezervou Chlebičova. Pustá Polom v bojovném zápase přepustila všechny tři body Jakartovicím i díky hattricku Urbana. I v Kobeřicích se urodil hattric. Kapitán Švec svými třemi góly zajistil tři body svému týmu ze Suchých Lazců. Hradec rozstřílel Bělou, která dohrávala v osmi, i díky hattricku Krejsy. Vávrovice vybojovaly remízu s Vřesinou, když ve druhé půli dotáhly dvougĺovou ztrátu. Lepšící se Slavia Opava vybojovala tři body na hřišti v Budišově.

Brankář: Jakub Lampart (Vřesina) - V bráně získal nominaci vřesinský Jakub Lampart, který své mužstvo podržel v kritických okamžicích, když bylo mužstvo pod tlakem.

Obrana: Jaroslav Laub (Suché Lazce), Petr Kavan (Slavia Opava), Michal Jurč (Pustá Polom B) -  Obrana je tročlenná. Jaroslav Laub s přehledem dirigoval obranu svého týmu. Petr Kavan dokázal vygumovat střelce z Budišova. Michal Jurč jako bonus vsítil dvě branky svého týmu. 

Záloha: Ondřej Šafarčík (Malé Hoštice), Tomáš Krejsa (Hradec n. M.), Tomáš Dietrich (Stěbořice), Martin Korbel (Litultovice) V záloze máme dva střelce hattricku. Konkrétně Tomáše Krejsu z Hradce a Martina Korbela z Litultovic. Tomáš Dietrich sice přispěl jen jedním gólem, ale za to výborně dirigoval své mužstvo ve středu zálohy. Ondřej Šafarčík z malých Hoštic zase odvedl spoustu práce v záloze Malých Hoštic.

Útok: Rostislav Švec (Suché Lazce), Filip Mrusek (Vávrovice), Radoslav Urban (Jakartovice) - V útoku máme autory hattricku Rostislava Švece ze Suchých Lazců a Radoslava Urbana z Jakartovic. Sekunduje jim "pouze" dvougólový střelec Filip Mrusek z Vávrovic.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 09.11.2015 12:00 do 11.11.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
9. 11. 2015 18:20
Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava
konečně Kuba