SESTAVA KOLA - 11.kolo Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 01.11.2015

0

 Jedenácté kolo okresního přeboru na Příbramsku je po víkendu minulostí, i když zápas mezi fotbalisty Bohutína a Nové Vsi bude mít dohru u zeleného stolu. I uplynulé dějství tradičně nabídlo mnoho dramatických soubojů, ale i kvalitních výkonů jedinců. Kdo zazářil? Máme pro vás sestavu kola. Pro jednotlivé hráče můžete každou hodinu hlasovat tradičně do stredečního pravého poledne.

 Jedním ze dvou brankářů, kteří v tomto dějství uhájil čisté konto, byl Miroslav Slepička. Gólman Sparty Luhy pomohl svému týmu několika skvělými zákroky přežít nápor domácí Krásné Hory v prvním poločase, kdy se blýskl především při umístěné ráně Martina Valenty. Koncentraci udržel i po přestávce, díky čemuž hosté získali tři body.

 

 

Hodně vydařené utkání má za sebou dublovický obránce Luboš Bém. Proti Kovohutím Příbram sbíral před a ve vlastní šestnáctce všechny hlavy, dokázal v pravou chvíli podržet balón a přesnou rozehrávkou ho distribuovat svým spoluhráčům. Díky jeho bezchybnému výkonu jeho celek snadno zvítězil popáté za sebou.

 

Jeho vysoká postava byla v zápase s Trhovými Dušníky nepřehlédnutelná. Dobříšský zadák Robert Talůžek uplatnil své centimetry nejen při bránění, ale znamenal permanentní nebezpečí pro soupeřovo branku při svých útočných výletech a standardních stíhacích. Hladkou výhru svého týmu podpořil pěknou trefou hlavou.

 

Obránce Sparty Luhy David Krůta se v úvodní pětačtyřicetiminutovce v Krásné Hoře pěkně zapotil při bránění domácího ostrostřelce Miroslava Turka a jeho nebezpečných spoluhráčů Martina Švece s Martinem Valentou, svůj úkol však se štěstím zvládl. Po změně stran přidal ke svému defenzivnímu výkonu nástavbu v podobě vítězného gólu.

 

Na hřišti rivala z Pičína byl nenápadný, jenže o to víc při bránění domácího obávaného útočného dua Lukáš Ježek, Michal Lexa precizní. Rosovický bek Jakub Gregorek se nedopustil snsd jediné chybičky, kraloval v soubojích ve vzduchu i na zemi. Svou spolehlivostí přispěl k překvapení na úkor favorita.

 

 

Nezařadit ho do sestavy kola by byla chyba, byť o výsledku zapasu jeho týmu rozhodne disciplinárka. Bohutínský stredopolař Marek Binar ukázal, proč klub tolik usiloval o jeho omilostnění. Pro ambiciózního nováčka je totiž nepostradatelný. Proti Nové Vsi byl motorem většiny akcí domácích, které vrátil do hry kontaktním gólem před pauzou.

 

Souboj proti lídrovi soutěže z Rožmitálu sice zahájil na hrotu, jenže během první půle se přesunul do středu zálohy po bok syna Jakuba. Odtud nečínský kanonýr Michal Gregor dirigoval chytrou hru svého mužstva, které bylo mnohem nebezpečnější než favorit. Navíc dvakrát osvědčil svůj zabijacký instinkt, jeho druhá trefa před koncem zachránila domácím cenný bod.

 

Je mu už sedmatřicet, ovšem stále nic neztratil ze své vitality, fotbalové chytrosti a střelecké pohotovosti. Tu záložník dobříšské rezervy Jindřich Suchan prokázal i v duelu s Trhovými Dušníky, když už v druhé minutě nasměroval svůj celek vedoucím gólem k jasné výhře. Podepsán byl i pod druhou brankou domácích, jejímž autorem sudí označil spoluhráče.

 

Svůj tým tahal z bryndy. Rožmitálský čarostrelec Petr Mora na hřišti Nečíně nastoupil ve středové formaci, přesto obětavě bojujicimu soupeři vstřelil dva důležité góly. Zejména ten první do šatny lídrovi pomohl že šlamastyky, protože znamenal vyrovnání na 2:2.

 

Ti byl zápas pro něj! Ve vypjatém derby na půdě rozjetého Pičína se střelecký probudil a byl hlavní postavou vítězů. Rosovický forward Jan Tuháček se statečně rval s domácími zadáky, šel neohroženě do každého souboje a představoval pro rivala soustavné nebezpečí. Svůj výkon korunoval hattrickem.

 

Byl neudržitelný, nepolapitelný, fotbalem se bavil a defenzivním hráčům Kovohutí motal celý duel hlavu. Řeč je o dublovickém útočníkovi Pavlu Čejdovi, který se nenechal zastrašit tvrdou až zákeřnou hrou protivníka, kterého skolil třemi zásahy. Navíc připravil řadu šancí spoluhráčům, kteří už takový střelecký čich neosvědčili.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 02.11.2015 12:00 do 04.11.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.