SESTAVA KOLA - 11.kolo Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 31.10.2015

0

V Okresním přeboru bylo na pořadu předposlední podzimní kolo. Událostí kola je bohužel nedostavení se Temelínu k utkání pro nedostatek lidí. Většina utkání nepřinesla žádný strhující fotbal, za zmínku stojí utkání "Čtyráku" s Boršovem a Rudlofova B s Mladým. I proto se ideální jednáctka tentokrát nerodila vůbec lehce. Vy nicméně určitě nezpomeňte hlasovat pro vašeho favorita!

Podruhé v řadě obsadil post brankáře Marek Dvořák z Neplachova. Jeho byl tým v utkání opět horším mužstvem, přesto slavil hubené vítězství jedna nula. 

 

Obránců bylo na výběr dostatek a my vybrali následující čtyřku. Materna z Mladého byl opět vynikající a tentokrát i skóroval a velmi se zasloužil o výhru svého mužstva! Dobrý výkon předvedl na neobvyklé pozici hrající Kantor z Borku. Další dobrý výkon, ale bez bodů pro své mužstvo, předvedl Tyrpák. Ten hraje poslední kola velmi dobře, a i proto je jeho nominace zasloužená. Naopak ke třem bodům pomohl Hrdějovicím zodpovědným výkonem Milan Kolár

 

Dva kanadské body za gól a asistenci si připsal Štěpán Sahan v uktání s Jankovem. Ketřem bodům pro Lokomotivu po velmi dlouhé době přispěl i dobře hrající Weinreb. Lokotské duo doplňuje Pavel Janeček, který odehrál skvělé utkání okořeněné dvěma brankami a pomohl tak Čtyřem Dvorům prodloužit sérii bez prohry. Tradičně kvalitní zápas odehrál Bohumír Češka, se kterým v sestavě roste hra Nové Vsi o několik stupínků výš.

 

V útoku jsou dva jednogóloví střelci, kteří svým týmům k bodům nepomohli. Boršovský Müller dával vedoucí branku na 2:1, jankovský Štefl pak snižoval na 1:2 z pohledu Jankova.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 02.11.2015 12:00 do 04.11.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.