SESTAVA KOLA - 11.kolo Středočeský | 1.B třída sk. E, 2015-2016

Datum kola: 31.10.2015

0

Víkend je za námi a s ním i jedenácté kolo středočeské FairCredit 1.B třídy skupiny E. Toto kolo nám přineslo několik překvapení a tak je sestava kola složena z hráčů působícíh především v klubech, které se postarali o překvapení v podobě váhry nad favoritem. Jedinými výjimkami jsou bratři Perglové a Pužík, kteří se v sestavě kola objevují takřka pravidelně.

Pro toto kolo jsem zvolil rozestavení 4-3-3, takž oproti minulým sestavám kola nám ubyl jeden záložník a naopak přibyl útočník navíc. V brance je petrovický brankář Vít Zrůbek, který jako jediný udržel čisté konto a to je podle mě dostačujcí důvod k tomu, aby byl do sestavy zařazen. Obranou čtyřku tvoří již zmiňovaný Michal Pužík a k němu se přidají hráči Pelikán, Kováč a Lehocký. Všichni hráči hráli téměř bez chyb a pomohli svým týmům k zisku bodů. Do zálohy v pomyslné sestavě nastoupí tato trojice, David Pergl, Jaromír Ernest a Roman Šittich. Tito hráči podali velmi bojovný výkon, bez kterého by se jejich tým jen s těží obešel. Útočné trio je složené z Tomášů Pergla, Slavíka a Srpa. Všichni tito hráči dali důležité branky svých týmů a splnili tak to, co se od nich očekává.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 02.11.2015 12:00 do 04.11.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.