SESTAVA KOLA - 11.kolo Středočeský | Příbram | III. třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 01.11.2015

0

Je za námi víkend a tedy nastává čas pro sestavu 11. kola III. třídy skupiny B hrající se na Příbramsku. Toto kolo nám nabídlo několik zajímavých duelů a jedno velké zklamání v podání minulého hráče kola, který se znovu do sestavy kola neprobojoval. Naopak jsou v sestavě kola i hráči, kteří v ní ještě nebyli a mají tedy šanci být vybráni, jako hráč kola pro minulý víkend.

Na post brankářské jedničky se svými zákroky a jistotou dostal Tomáš Horčic, který svými jistými zásahy pomohl k výhře nad favoritem z Hřiměždic. Pro toto kolo jsme zvolili rozestavení 3-4-3, takže máme v obraně pouze tři hráče. Milan Velebil hrající za Borotice je dlouhodobým kapitánem svého týmu a v Obořišti přispěl k čistému kontu svého týmu. Vedle něj je dvojice Jasz a Mann. Alexander Jasz vstřelil branku proti Petrovicím a celý zápas předváděl kvalitní obranné zákroky. Lukáš Mann zase vymazal výkony Patrika Junka, který se prakticky nedostal do žádné šance. V záloze jsou hráči jako Michal Kudrna, Jiří Januška, Miroslav Pavlík a Michal Tatoušek. Michal Kudrna svými dvěma rychlými brankami začal obrat v Novém Kníně. Jiří Januška zase byl jediným hráčem Hřiměždic, který tvořil útočné akce a jako jediný z hostů dokázal ovládat své emoce. Miroslav Pavlík se blýskl svým přehledem a přesnou rozehrávkou a Michal Tatoušek vstřelil dvě krásné branky. Tento týden máme v útoku hned tři střelce. Prvním je jednoznačně Adam Žižka, který hattrickem sestřelil Hřiměždice. Vedle něj v pomyslném rozestavení nastoupí Vilas z Kosovy Hory a trojici doplňuje Zdeněk Tichý, který v úctihodných šestačtyřiceti letech vstřelil hattrick.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 02.11.2015 12:00 do 04.11.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.