SESTAVA KOLA - 11.kolo Středočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016

Datum kola: 31.10.2015

0

Fair Credit 1.B třída skupina D o víkendu pokračovala jedenáctým kolem, které nabídlo několik zajímavých zápasů a také výkonů jednotlivých hráčů. Kdo zazářil? Máme pro Vás sestavu kola. Pro jednotlivé hráče můžete každou hodinu hlasovat tradičně do středečního pravého poledne.

Nejvíce hráčů zazářilo v utkání mezi Říčany a Struhařovem, v němž domácí hráči zvítězili s přehledem 4:1. Velkou zásluhu na vítězství Říčan měl brankář Tomáš Hubínek, který se blýskl několika skvělými zákroky, a to zejména proti nebezpečné dvojici Serhyi Shapoval a Roman Folprecht. Zatímco první jmenovaný hráč se prosadit dokázal, Roman Folprecht vyšel naprázdno. Velice důležitý gól vstřelil Jan Sus, který zvyšoval na 2:0 a jeho branka se nakonec ukázala býti vítěznou.

 

Zvole se postarala o překvapení kola, když v domácím prostředí porazila nejtěsnějším možným rozdílem 1:0 Divišov, před jedenáctým kolem vedoucí celek Fair Credit 1.B třídy skupiny. Velkou zásluhu na vítězství měl obránce Jan Hala, který společně se svými spoluhráči udržel favorita zápasu na uzdě, zatímco na opačné straně hřiště skóroval Ondřej Hnát a jeho gól stačil jeho týmu k cennému zisku tří bodů.

 

Radim Matysík se v dresu Viktorie Vestec blýskl skvělým výkonem a dvěmi góly přispěl k výhře svého týmu ve velice pohledném zápase nad Zdislavicemi 5:2, obránce Kryštof Zadražil vstřelil rozdílový gól ve venkovním zápase na horké půdě Spartaku Průhonice a prakticky zařídil vítězství Uhlířských Janovic v poměru 3:1.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 02.11.2015 12:00 do 04.11.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.