SESTAVA KOLA - 13.kolo Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 01.11.2015

0

Předposlední podzimní kolo se hrálo za slunečného počasí, ze kterého neměli radost asi jenom brankáři a přineslo opět dost gólů. Střelci se o ně rozdělili a dvakrát se trefili pouze dva hráči. Lysovický Aleš Martínek a hoštický Zdeněk Šváb. Kolo přineslo opět několik překvapení, asi největší radost udělali svým příznivcům hráči Rychtářova remízou v Drnovicích a největší zklamání připravili svým fanouškům hráči Komořan, porážkou s Opatovicemi.. V sestavě kola dostávají příležitost většinou úplně noví hráči a tak uvidíme, který z nich nejvíce zaujme Vás naše čtenáře.

 

Facebook - fotbalunas.cz Jihomoravský kraj

V brance vychytal  lysovický Lukáš Plhal opět nulu. V obraně Pačlavic se po delší době objevil a dobře hrál František Hanák. David Alán z Opatovic se výbornou hrou podílel na vítězství svého mužstva  v Komořanech. Rychtářovský Libor Sommer si z místa stopera odběhl uprostřed hry vyrovnat utkání s Drnovicemi. David Petr z Komořan snesl měřítko přísného trenéra Pavla Svobody v nešťastném utkání s Opatovicemi. Svým výkonem, účastí v šancích svého mužstva zaujal habrovanský dorostenec Michal Mrázek. Více jak o čtyřicet let starší Štefan Hrubša patří stále k nejlepším hráčům drnovického béčka a svým gólem opět zavelel k obratu výsledku v utkání s Rychtářovem. Za přehnanou agresivitu bývá kritizován lysovický Aleš Martínek, v sobotním utkání proti Habrovanům ho bylo plné hřiště, hleděl si hry a k vítězství svého mužstva přispěl dvěma pěknými brankami. K překvapivému výsledku ve Chvalkovicích na Hané svým gólem přispěl Ondra Peitl z Kučerova. V Pustiměři se na závěr sezóny rozehrává Tomáš Kubíček. Dvě branky do sítě bohdalického béčka vstřelil hoštický Zdeněk Šváb.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 02.11.2015 12:00 do 04.11.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.