SESTAVA KOLA - 10.kolo Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 24.10.2015

0

Blíží se nám závěr podzimní části a dát dohromady sestavu 10. kola byl tentokrát mimořádně náročný úkol. U brankářů jsme se rozhodovali hned mezi čtyřmi nominovanými, dobře hrajících obránců bylo jako šafránu, záložníky aby člověk pohledal, o útočnících nemluvě. Padlo také mnohem méně gólů než v předchozím kole. I tak zde máme rekord v podobě nejrychlejší branky, rekordního střelce, dvě branky během pěti minut a několik asistentů. Pro tento týden jsme zvolili rozestavení 3-4-3.

Ze čtyř nominovaných brankářů jsme nakonec vybrali toho, který se dostal do nominace vůbec poprvé. Je jím Pavel Drahoš mladší z týmu TJ ZD Kestřany. V bezgólové přestřelce s Bělčicemi vychytal nulu a připsal si několik úspěšných zásahů proti šancím soupeře.

 

Jan Hrach z týmu FC WESTRA Sousedovice je jedním z mála skórujících obránců v této sestavě. V zápase s Lažištěm si připsal hned dvě branky, první ze hry a druhou z úspěšně provedené penalty. Dalším nominovaným obráncem je Marek Kuta z týmu SK Čkyně. Také on si připsal v zápase se Stachy jednu branku a podílel se na ofenzivní hře po lajnách. Nyní jsme byli nuceni improvizovat: Jakub Kovář z týmu FC Westra Sousedovice není původně obráncem, zkusíme ho tedy pro tento týden přesunout na post stopera. V utkání proti rezervě Lažiště dal prostřední ze tří gólů a na hřišti odevzdal dobrou práci.

 

Do zálohy byli nominováni tito hráči: Ondřej Páca z týmu TJ Sokol Bělčice sice nedal gól, ale byl vyhodnocen jako nejlepší záložník ve svém zápase. Měl nejvíce šancí, nastřelil břevno a tyč. Nejúspěšnějším záložníkem v nominaci je Jan Hubáček z týmu FC Vlachovo Březí. Vstřelil nejrychlejší branku sezóny již v první minutě a přidal vpravdě rozhodující gól do šatny dvě minuty před koncem poločasu. Miroslav Čížek z týmu TJ Otavan Štěkeň se ve svém zápase činil, ale svým vstřeleným gólem již jen snižoval v nepovedeném zápase s Hradištěm. Pavel Záleský z týmu TJ Sokol Stachy hraje sice v útoku, ale pro tento týden ho zkusíme přesunout do zálohy hned za trojici nominovaných útočníků. V zápase se Čkyní se sice neprosadil, ale svým výkonem si zasloužil nominaci do Sestavy kola.


Mezi nejúspěšnější útočníky byl nominován Jiří Kureš z týmu TJ Blaník Strunkovice, který se prosadil na půdě Vlachova Březí, když snižoval na kontaktní gól. Na pravé křídlo přijde Patrik Gašpar z týmu SK Slavoj Volyně, který se v domácím zápase blýskl jedním gólem a jednou asistencí. Na post centra nebyl nominován nikdo jiný než jeho spoluhráč Jiří Němeček st. za své 2 branky a jednu asistenci v zápase s Vodňany. Upevnil si tak pozici nejlepšího střelce naší skupiny.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 26.10.2015 12:00 do 28.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.