SESTAVA KOLA - 10.kolo Středočeský | Příbram | IV. třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 24.10.2015

0

Opět vám přinášíme sestavu kola, kdo bude tentokrát vaším favoritem? Bude to střelec hattricku Roman Beňo z Dublovic nebo čtyřgólový Michal Havel z Jesenice? Nebo dáte radši přednost jednomu z dvojice Lukáš Chlasták - Zdeněk Hrdinka, jejichž spolupráce proti Nové Vsi C vysoko převyšovala kvality čtvrté třídy?

BRANKÁŘ

 

Jaroslav Ježek(TJ Sokol Jesenice) - Sice neudržel čisté konto, ale několika skvělými zákroky přispěl k výhře Jesenice nad Krásnou Horou B

 

OBRANA

 

Jiří Pospíšil(TJ Tatran Sedlčany C)- Jeho tým sice inkasoval šest branek, ale Pospíšil si na hřišti počínal výborně, za celý zápas nezkazil snad jedinou přihrávku a podporoval útočné snahy Sedlčan.

 

Josef Dvořák(TJ Sokol Dublovice)- Dublovická obrana byla proti Nové Vsi B neprostupná a zásluhu na tom měl i Josef Dvořák, který svým výkonem přispěl k vítězství 5:0.

 

Vít Kopka(TJ Sokol Dublovice)- Podobně jak Josef Dvořák, přispěl svým výkonem k udržení čistého konta proti Nové Vsi B.

 

ZÁLOHA

 

Lukáš Chlasták(Sk Vysoký Chlumec)- Vstřelil dva ze šesti gólů svého týmu proti silnému soupeři ze Sedlčan a podepsal se tak pod cennou remízu 6:6.   

 

Josef Kouklík(TJ Sokol Kosova Hora B)-  Ve středu zálohy spolu s Ondřejem Sůvou zakládal úspěšne útoky Kosovy Hory a byl důležitým článkem při vítězství na půdě Hřiměždic.

 

 Ondřej Sůva(TJ Kosova Hora B)- V zápase mu vycházela spolupráce s Josefem Kouklíkem se kterým připravoval akce a po stranách dobře posílal balony na své spoluhráče.

 

Zdeněk Hrdinka(TJ Prostřední Lhota) - Střelec dvou gólů Prostřední Lhoty v zápase s Novou Vsí C, v zápase výborně fungovala spolupráce se spoluhráčem Lukášem Chlastákem, oba podali výborný výkon a zařidili vítězství svého týmu.

 

ÚTOK

 

Lukáš Chlasták(TJ Prostřední Lhota)- Předvedl výkon hodný minimálně okresního přeboru, výborně spolupracoval se spoluhráčem Zdeňkem Hrdinkou a přidal jeden gól do sítě Nové Vsi C.

 

 Roman Beňo(TJ Sokol Dublovice B)- Výborným výkonem a bojovností byl opět příkladem pro své spoluhráče a tentokrát vstřelil hattrick do sítě Nové Vsi B.

 

Michal Havel(TJ Sokol Jesenice)- Excelentní výkon podal na hřišti Krásné Hory, čtyřmi góly se podílel na vítězství Jesenice, vstřelil všechny branky svého týmu..




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 26.10.2015 12:00 do 28.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.