SESTAVA KOLA - 12.kolo ČFL , 2015-2016

Datum kola: 24.10.2015

0

ČFL zažila pro sázkaře poměrně příjemné kolo. Všech pět vedoucích celků tabulky své zápasy zvládlo a na nejvyšších příčkách tak k žádným rošádám nedošlo. Až na Dobrovici, která sestřelila Benátky na jejich vlastním stadiónu v poměru čtyři k nule, nedošlo ani k žádnému výraznému debaklu. Dá se tedy říci, že je za námi poměrně klidné a nepříliš překvapivé kolo. Přesto se však našlo hned několik hráčů, kteří si svým výkonem sami řekli o místo v sestavě kola a na vás hlasujících teď stojí, kdo z nich si zaslouží i nejvyšší ocenění, tedy titul hráče kola.

Jiří Krček - Králův Dvůr
Zápas Cábelíků proti Táborsku se hrál ve velmi rychlém tempu a měl vysokou kvalitu. Domácí byli nakonec o něco lepší a zaslouženě vyhráli. Těžko však říci, zda by to tak bylo, kdyby jim nekryl záda skvělý Krček, na kterém si Táborští jeden vedle druhého vylámali zuby.

Tomáš Habart - Tachov
Moderní bek nejen dobře brání, ale také aktivně podporuje úročnou činnost svého mužstva. Habart se po zápase s Mostem rozhodně moderním bekem nazývat může! Po celý zápas odváděl perfektní práci jak směrem dopředu, tak dozadu a navíc přidal asistenci na jediný a tedy i vítězný gól zápasu.

Martin Knakal - Tachov
Jak už bylo naznačena u Habarta, obrana Tachova pracovala proti Mostu perfektně a to jak v defenzivní činnosti, tak v rámci útoku. V obojím se výrazně angažoval Martin Knakal, jehož centry, dlouhé pasy i krátká přiťuknutí znamenaly pro soupeře permanentní nebezpečí.

Milan Petr - Králův Dvůr
Nejen Krček měl na svých ramenou celou defenzivu Králova Dvora v zápase s Táborskem. Petr mu nejedním ze svých obraných zákroků výrazně pomohl a co víc, zapsal se i na střeleckou listinu, když svým gólem rozhodl celý zápas. Kapitán na svém místě!

Miroslav Doležal - Zápy
Zápy prostě mají formu, to je bez debat. Perfektně zvládli i svůj poslední zápas proti Kolínu, který v klidu porazili 3:0 a vyvarovali se tedy inkasovaným gólům. Doležal se na tom jakožto obránce podílel a dokonce se i prosadil gólově.

Tomáš Osvald - Dobrovice
Zápas v Benátkám Dobrovici vyšel skvěle. Osvald se na výhře podílel jednou brankou a o druhou ho připravil skvělým zákrokem až brankář Michňa. Nebezpečný byl jak ze standardních situací, tak hlavou a to i přes svůj malý vzrůst.

Jan Boček - Dobrovice
Další ze strůjců popravy Benátek. Boček se prosadil gólově, a po celý zápas byl velmi aktivní. 

Josef Lašovka - Benešov
Benešov se rozjel a už čtyři zápasy v řadě neprohrál. Bodíky mu přibývají, tabulkou stoupá vzhůru. Tentokrát si vyšlápl doma na favorizovaný Převýšov a pod oba jeho góly se podepsal právě Laštovka. Dvakrát udržel pevné nervy při pokutovém kopu a navíc se na něm loktem vyfauloval jeden z vyloučených Labíků.

Milan Braun - Domažlice
Na nejvyšší příčky už sice Domažlice ztrácejí deset bodů, vzhledem k počtu týmů a vyrovnanosti ČFL je však stále ještě dost prostoru na zlepšení. Ve Štěchovicích uhráli bývalí svěřenci Pavla Horvátha plný bodový zisk a to díky brance Milana Brauna. 

Jan Kalaš - Zápy
Byl faulován, bojoval, střílel a co hlavně, skóroval! Jeho branka se navíc nakonec ukázala jako vítězná. Jan Kalaš může být po zápase s Kolínem rozhodně spokojen.

Petr Rybička - Chrudim
Těžký zápas s Viktorkou Žižkov dal Chrudimi celkem zabrat, přesto jej však zvládla a vyinkasovala rovné tři body. Rybička byl po celý zápas nebezpečný svou rychlostí i fotbalovostí. Na jednu branku přihrál, druhou vstřelil sám. Byl to jeho zápas.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 26.10.2015 12:00 do 28.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.