SESTAVA KOLA - 12.kolo Jihomoravský | 1.B třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 25.10.2015

0

    V uplynulém kole padlo celkem 27 branek, což je více jak tři a půl branky na zápas. To se samozřejmě projevilo i do sestavy kola, ve které jsou hned tři útočníci. Do svátečního oběda tj. do středy máte možnst zvolit hráče, který vás nejvíce zaujal a poctít ho titulem Muž kola.

 

Facebook - fotbalunas.cz Jihomoravský kraj

     Vítěz naší ankety Michal Šudoma se opět ocitá v naší sestavě. Nešlo ho nezařadit. Řadil v Lipovci.Co střela to zásah, to je vizitka Josefa Jiříčka a z Pačlavic. Třikrát vystřelil a dal hattrick. Josef Lička je stálice. Vyškovská rezerva na něj hodně spoléhá a tentokráte to opět potvrdil a dvěma góly zajistil svému celku vítězství. Exligový gólman Ladislav Kollár uplatnil své zkušenosti a nula na jeho kontě je dobrá vizitka. Mladík Jan Ševčík větral obranu Rájce a společně se svým spoluhráčem Milošem Žočkem rozhodli o důležité výhře svého celku. Nervózní zápas v Černé Hoře v poklidu oddirigoval zkušený hráč Jedovnic Libor Milko a právem je v naší sestavě. Líšeňská rezerva byla kousek od bodového zisku, ale trefa obránce René Širokého nakonec k bodům nevedla, ale k cestě do naší sestavy ano. Lipovecký obránce Ondřej Školař, dokázal srovnat v divokém zápase s Medlánkami, ale nakonec jeho trefa k bodům nevedla. Jeho výkon si však našel cestu do naší sestavy. Tahouny svých celků byly ve víkendových zápasech i Dominik Michálek a David Střelec a proto se vyskytli v naší sestavě.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 26.10.2015 12:00 do 28.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.