SESTAVA KOLA - 12.kolo Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 25.10.2015

0

Opět tu máme hlasování o hráče kola, o nějž bude usilovat jeden z hráčů uvedených níže v rozestavení 3-4-3. Hlasovat můžete tradičně do středy do 12.00 hodin!

Jan Maštera - brankář, Telč

Gólman Telče byl stěžejním článekm při remíze v Batelově. Chytil několik šancí soupeře a hlavně, chytil pokutový kop ve 35. minutě, čímž vydatně pomohl svému mužstvu k zisku bodu.

Tomáš Doležal - obránce, Brtnice

Doležal odehrál výborný zápas, svůj dobrý výkon korunoval přesnou hlavičkou z 12. minuty, která se později ukázala jako tříbodová.

Dominik Ramach - obránce, Batelov

Ramach byl v utkání s Telčí hodně vidět. Výborně si plnil defenzivní úkoly, podporoval útočnou fázi svého týmu a navíc vstřelil důležitý gól, který ale bohužel ved jen k remíze.

Jan Bucl - obránce, Ždírec

Obránce či záložník Ždírce sice nedokázal zvrátit prohru svého týmu, ale byl vemi aktivní, hlavně co se střelby týče. Bohužel ani jeden z jeho pokusů v síti neskončil.

Petr Vorálek - záložník, Antonínův Důl

Zkušený záložník Antonínova Dola byl ústřední postavou svého mužstva při výhře nad Jamným. První branku vstřelil z pokutového kopu, při druhé ukázal dobrý výběr místa a zakončil rohový kop přesně tam, kam měl. I díky jeho dvěma brankám zvítězili domácí 4:2 a postupně stoupají tabulkou.

Kamil Eliáš - záložník, Velký Beranov

Kamil Eliáš přispěl svým dílem k vysoké výhře lídra tabulky na hřišti v Bítovčicích. Sám vstřelil dvě pěkné branky, ukázal se i jako dobrý nahrávač. Měl možnost vsítit hattrick, ale v poslední minutě neproměnil pokutový kop.

Michal Pazderník - záložník, Stará Říše

Ostřílený harcovník režíroval demolici Nadějova, snažil se tvořit hru a přispěl dobrým výkonem k pohodlné výhře 6:0 nad Nadějovem.

Pavel Šťastný - záložník, Rantířov

Šťastný zažil povedenou neděli, když ve spolupráci s Vackem zlomili houževnatý odpor Puklic. Šťastný zaznamenal hattrick a hlavně jeho zásluhou Rantířov porazil Puklice 3:0.

Filip Toman - útočník, Luka nad Jihlavou

Toman se vrátil po týdnu do sestavy Luk a to ve velkém stylu. Při remíze v Cejli 3:3 byl u všech tří branek, jednu vstřelil a na další dvě nahrával.

Richard Ganzwohl - útočník, Velký Beranov

Ganzwohl opět ukázal, proč je v Beranově útočníkem číslo 1. Bítovčice zničil hattrickem za 20 minut, navíc další šance neproměnil. Vede tak tabulku střelců okresního přeboru, když vstřelil už 13 branek.

Lukáš Varhaník - útočník, Jamné

Varhaník se sice dostavil pozdě na utkání svého týmu v Jamném, ale i tak byl opět nejdůležtější postavou. První branku vstřelil z penalty, druhou ze hry po kombinaci. Navíc se nadále snažil být aktivní a něco vymyslet, bohužel ani jeho dobrý výkon nestačil na body, neboť Jamné prohrálo 2:4.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 26.10.2015 12:00 do 28.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.