SESTAVA KOLA - 9.kolo Středočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016

Datum kola: 18.10.2015

0

Fair Credit 1.B třída skupina D o víkendu pokračovala devátým kolem, které nabídlo několik zajímavých zápasů a také výkonů jednotlivých hráčů. Kdo zazářil? Máme pro Vás sestavu kola. Pro jednotlivé hráče můžete každou hodinu hlasovat tradičně do středečního pravého poledne.

Martin Koranda a Zdeněk Ulrich se o víkendu blýskli dvěmi góly, které vstřelili v devátém kole na hřišti Jankova a pomohli Říčanům k vysoké výhře 6:1, zatímco v zápase mezi Miřeticemi a Struhařovem se postaral o jeden z nejrychlejších gólů v historii soutěže Petr Hocek, který se prosadil pouhých 13 sekund po rozehrání utkání a poslal Struhařov do vedení. Zápas hostům však i přes brzký gól nakonec nevyšel a prohráli 4:1. Na brzký gól ale určitě nikdo nezapomene, obzvlášť, když padl v derby.

 

Záložník Petr Pavelka se přidal ke dvougólovým střelcům, když v domácím utkání proti Jiskře Zruč vstřelil v rozpětí padesáti minut dva góly a o jeho osudu po remíze 2:2 musely rozhodnout pokutové kopy, v nichž byli úspěšnější hosté. Utkání mohl rozhodnout sedm minut před koncem z vymyšlené penalty domácí Martin Pavlíček, ten ale předvedl neskutečné gesto Fair play, když si byl dobře vědom, že k faulu došlo dva metry vedle pokutového území a následnou střelu ze značky pro pokutový kop úmyslně poslal mimo.

 

Bývalý hráč pražské Sparty Jiří Novotný odehrál skvělý zápas v dresu Vestce, když své spoluhráče posílal skvělými kolmými přihrávkami za obranu. Hostující Týnec nad Sázavou v prvním poločase ale podržel skvělými zákroky brankář Lukáš Vašák. Domácí po přestávce odpadli a Oldřich Stejskal dvěmi góly otočil stav utkání na 2:1. Týnec nakonec zvítězil s přehledem 4:1 a získal do tabulky Fair Credit 1.B třídy skupiny D tři body.

 

Teplýšovice o víkendu zvítězily na hřišti Spartaku Průhonice po penaltovém rozstřelu 2:1. V dresu hostujícího celku odehrál skvělý zápas David Král, který vyhrál velké množství hlavičkových soubojů, co se však koncovky týká, tak tam mu chyběla trocha štěstí. Král však podal velice dobrý výkon a přispěl k zisku cenných dvou bodů svého týmu.

 

Zvole doma o víkendu přehrála rozdílem třídy Zdislavice a velkou zásluhu na tom měl útočník Pavel Buriánek, který se blýskl dvěmi góly, zatímco v obraně odehrál dobrý zápas Adam Dušek, jenž společně se svými spoluhráči nedovolil hostům ze Zdislavic vstřelit ani jeden gól.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 19.10.2015 12:00 do 21.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.