SESTAVA KOLA - 9.kolo Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 18.10.2015

0

V 9. kole naší soutěže se dařilo téměř všem týmům. Bylo tedy z čeho vybírat a koho nominovat. Kromě tradičních bleskových, dvougólových, závěrečných či úvodních střelců máme v nominaci i obránce, kteří naopak gólům soupeře úspěšně zabránili, máme nejužitečnějšího hráče i brankáře s vychytanou nulou v důležitém zápase. Nikoho jsme nemuseli přesouvat z původních postů a pro tento týden jsme zvolili rozestavení 3-4-3.

Do branky jsme v tomto týdnu nominovali brankáře, který vychytal nulu v náročném zápase, v němž čelil téměř neustálému tlaku soupeře. Je jím Miroslav Turek z týmu TJ Blaník Strunkovice. V zápase vytáhl několik velmi důležitých zákroků, jimiž udržel nulu na svém kontě.

 

Prvním obráncem v naší nominaci je František Čtvrtník z týmu SK Vacov B. Kromě toho, že byl jedním z nejplatnějších hráčů svého týmu na hřišti, byl také nominován za svou šikovně provedenou penaltu, jež pro jeho tým znamenala kontaktní gól a přiblížení se na dostřel vyrovnání. Dalším obráncem je Ondřej Vítovec z týmu FK Vodňany B. Nevstřelil žádnou branku, naopak právě dvěma gólům zabránil, když dvakrát obehrál soupeře čistými povedenými skluzy. Nejproduktivnějším obráncem v naší nominaci je Jan Záhorka z týmu TJ Blaník Strunkovice. Ze své pozice levého beka si vyšlápl až do pokutového území soupeře, kde se prezentoval jednou brankou a jednou asistencí.

 

Do zálohy byl nejprve nominován Adam Ježek z týmu TJ Sokol Bělčice, který se zasloužil o důležitý rozdílový gól v domácím zápase s týmem Vlachovo Březí. Dalším záložníkem v naší nominaci je Tomáš Soukup z týmu FK Lažiště B, jenž kromě jiného zaznamenal jediný gól zápasu, pro něj navíc na hřišti soupeře ze Štěkně. Následující dvojici záložníků jsme nominovali ze stejného týmu, jímž je TJ ZD Kestřany. V zápase s Vacovem si nejlépe vedli záložníci Martin Lebeda, jemuž se podařilo vsítit úvodní branku již ve 4. minutě zápasu a Václav Průcha, který vstřelil hned dvě branky, v zápase druhou a třetí, přičemž druhá padla necelé dvě minuty po úvodní brance jeho spoluhráče v nominaci.

 

Mezi útočníky byl již tradičně nominován Jiří Němeček starší z týmu SK Slavoj Volyně, jemuž se podařilo v zápase se Čkyní otočit prozatímní průběh zápasu. Dále se do naší nominace pro útok dostal Vladimír Křížek z týmu FC WESTRA Sousedovice, který kromě svého nebezpečného brejku přidal také teč, jež znamenala úvodní branku zápasu a vedení na hřišti hostí. Michal Gerold z týmu SK Čkyně je posledním hráčem v naší nominaci. V zápase s Volyní se prezentoval obratným vyrovnávacím gólem, nastřelil tyčku a celkově zatápěl soupeři nejvíc.

 

Taková je tedy nominovaná jedenáctka pro 9. kolo I.B třídy skupiny. Tedy hlasujte a nezapomeňte:
Jedenkrát za hodinu, do středy do 12:00.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 19.10.2015 12:00 do 21.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.