SESTAVA KOLA - 9.kolo Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 17.10.2015

0

Po devátém kole Vám klasicky přinášíme sestavu kola ze které Vy zvolíte nejlepšího hráče 9. kola OP Rokycany! Hlasovat můžete pro svého favorita každou hodinu. S vítězem hlasování se následně pokusíme udělat rozhovor.

Do branky sestavy devátého kola se postaví jediný brankář, který dokázal v tomto kole udržet čisté konto, je jím Michal Svěchota z Rakové.

 

V obraně je krajní bek Příkosic, Petr Voříšek, který jako levý obránce dokázal v zápase s Kakejcovem vstřelit dvě branky a ještě uhlídal nejlepšího hráče domácího týmiu. Nejlepším hráčem Přívětic byl v utkání s Radnicemi stoper Lukáš Pešek, který normálně nastupuje na hrotu útoku, ani však nedokázal odvrátit domácí porážku. O tu se nemalou měrou zasloužil Daniel Buchanec z Radnic, který i přes lehké zranění odehrál velmi dobré utkání a jako kapitán dovedl svůj tým k velmi důležitým třem bodům.

 

V záloze je špílmachr Volduch, Vladimír Žák, který normálně nastupuje za A tým, ale potřeboval se trochu rozehrát, a proto nastoupil v Cheznovicích. Odehrál výborné utkání a v sestavě kola nesmí chybět. Povedený zápas odehrál i jeho protějšek, Rostislav Vaník, který však nedokázal zabránit další ztrátě bodů. Tomáš Pražák z Příkosic, stejně jako jeho parťák z defenzivy Voříšek, vstřelil v zápase s Kakejcovem dvě branky. Posledním záložníkem je kapitán Skomelna, Václav Hašek, který neomylně v zápase se Strašicemi proměnil pokutový kop a i díky jeho brance získalo Skomelno s lídrem tabulky velmi cenný bod.

 

V útoku je druhý z bratrů Buchanců, Tomáš, který v zápase s Přívěticemi vstřelil dvě branky, první po dorážce do prázdné branky a druhou po výstavní střele, po zásluze je tak v sestavě kola. Útočník Lukáš Černý z Primalexu Břasy odehrál opravdu povedené utkání v zápase s Mirošovem, branku sice nedal, ale na jednu přihrál a obranu hostů trápil celé utkání. Pavel Procházka z Rakové patří do sestavy kola na 100%. Střelec Rakové zaznamenal v zápase s Těškovem hned čtyři branky a má největší zásluhu na vítězství.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 19.10.2015 12:00 do 21.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.