SESTAVA KOLA - 9.kolo Ústecký | Děčín | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 17.10.2015

0

Sestava jedenácti adeptů pro 9. kolo II. třídy Děčín je vzhledem k poslední jedenáctce až na tři hráče zcela pozměněná, ba dokonce se tu nachází úplní nováčci. Obrovským překvapením pro nás byly výkony mikulášovického duetu, jenž je tvořen dvojicí mladých fotbalistů, Jiřím Petružálkem a Filipem Křehkým. Na straně druhé zde můžeme vidět staré známé, jimiž je například šluknovský střelec Jaroslav Vyšohlíd nebo uzdravený brankář Starých Křečan, Daniel Mohr. Uspěje v dnešním kole zajetá klasika nebo do bojů o nejvyšší stupínky promluví i nějaký ten nováček? Odpověď na řečnickou otázku můžete ovlivnit, vy sami, v níže uvedené hlasovací anketě!

Daniel Mohr (brankář TJ Jiskra Staré Křečany)

Po velmi krátké angíně se znovu objevil v bráně a hned prokázal, že se na něm týdenní absence nijak nepotvrdila a svými skvělými zákroky zdeptal favority z Jiřetína

 

Bohumul Matějček (obránce TJ Kemp Starý Šachov)

Zkušený bek pomohl svému týmu v zápase proti Krásné Lípě rychlou brankou a výrazně se zasloužil o odpoutání Starého Šachova od sestupového dna

 

Michal Gina (obránce FK Březiny)

Mladý obratný fotbalista, který je schopný odvést kvalitní výkon na jakémkoliv postu, čehož Březiny pochopitelně využívají. Tentokráte se objevil na pozici levého beka a byl jedním z klíčů úspěchu proti boletickému Spartaku.

 

Jiří Petružálek (obránce FK Mikulášovice)

Příjemné překvapení mikulášovické defenzivy se zrodilo proti Dolním Habarticím. Sám Jaroslav Šulc ho pasoval mezi nejlepší hráče utkání. 

 

Vladimír Škvor (obránce Jiříkov)

Přímý důkaz toho, že i ze zadních pozic se dají střílet branky. Verneřice by o tom mohly sepsat diplomovou práci.

 

Josef Gaher (záložník TJ SK Markvartice)

Dalším nováčkem v redakční jedenáctce kola je Josef Gaher, jenž svou neúnavnou defenzivní prací ve středu hřiště vymazal těchlovického matadora Tomáše Nováka.

Daniel Šindelář (záložník FK Březiny)

Třída sama o sobě dala znovu všem vědět, čeho je Daniel Šindelář schopný. Bezkonkurenční sólo mezi třemi obránci nebo dělovka z třiceti metrů, to jsou dvě hlavní vizitky březinského kapitána.

 

Filip Křehký (záložník FK Mikulášovice)

Podobný případ jako u Jiřího Petružálka, výborný výkon a skvělá akvizice do budoucnosti pro Mikulášovice.

 

Jaroslav Vyšohlíd (útočník SK Plaston Šluknov "B")

Po jednotýdenním půstu se znovu zapsal mezi střelce a dvěma brankami se i nadále drží ve střelecké elitě největších kanonýrů.

 

Vilém Hájek (útočník FK Dolní Poustevna)

Vítěz posledního kola se znovu dostal do nominace, když svou druhou brankou (z trestného kopu) poslal utkání do penalt, ve kterých byli jeho spoluhráči stoprocentní.

 

Jakub Šimek (útočník TJ SK Markvartice)

Pokud hledáte pohotovějšího střelce, než kterým je markvartický Jakub Šimek, bude váš průzkum nejspíš marný, jelikož rozhodnout zápas v prvních 4 minutách dvěma brankami se jen tak nikomu nepovede. O to víc, když vám k tomu stačí pouhé dvě příležitosti.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 19.10.2015 12:00 do 21.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články

Autor:

Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.