SESTAVA KOLA - 11.kolo ČFL , 2015-2016

Datum kola: 17.10.2015

0

Poslední kolo ČFL nám nabídlo mnoho atraktivních zápasů s velkým množstvím gólů. Bylo tedy opravu těžké vybírat, kteří jednotlivci si v nejkrásnější týmové hře všem dob, rozuměj ve fotbale, tentokrát zaslouží místo v sestavě kola. Vykrystalizovaná jedenáctka proto nabízí velké množství kvality a o to těžší bude vybírat jejího krále! 

Martin Blažek - Táborsko
Blažek v zápase s Tachovem sice jednou inkasoval, jen díky jeho mimořádnému výkonu však zůstalo pouze u této branky. Svůj tým při několika parádních zákrocích výrazně podržel a i díky tomu mohli na jihu Čech slavit zisk tří bodů.

Martin Macháček - Vltavín
Neskutečný obrav z 0:1 na 5:1, který předvedl Vltavín na domácím hřišti proti Benátkám byl opravdu mimořádnou událostí. Z celé této události vzešlo hned několik hrdinů a mezi ně se Macháček rozhodně řadí. Jeden gól dal, další připravil a výrazně se tak pod zápas s puncem tří bodů podepsal.

Filip Busta - Štěchovice
Z Písku se body často nevozí, hostům ze Štěchovic se to však podařilo. Zásluhu na tom má jediná trefa v zápase, o kterou se postaral právě obránce Busta. K vítězství samozřejmě přispěl i výbornou prací směrem dozadu.

Jakub Černý - Most
V zápase s Benešovem se Černý sice nejprve neubránil Kučabu, který poté skóroval, sám se však postaral o odpověď a to velmi fotbalově! Jeho přesná střela z trestného kopu znamenala vyrovnání a i ve zbytku zápasu si už Černý počínal zkušeně.

Jakub Šindelář - Králův Dvůr
"Královák" si do Brozan přijel pro všechny body a ačkoli svou misi splnil, její průběh nebyl ani zdaleka tak hladký by se dalo očekávat. Základní kámen k cestě za třemi body položil pohotovou trefou k tyči právě Šindelář, který i čistě a úspěšně bránil.

Petr Mužík - Domažlice
Mužík patří mezi hráče, kteří se v sestavě kola ocitají poměrně často. Z pozice záložníka totiž umí nejen tvořit hru a přesně přihrávat, ale i úspěšně akce zakončovat! V zápase proti Dobrovici pak svůj repertoár znovu předvedl na celé čáře, když měl prsty ve třech ze čtyř branek svého týmu, přičemž jednu sám vstřelil.

Tomáš Dostálek - Kolín
Kolín doma totálně zaskočil Chrudim a společně s ním také skvěle hrající Dostálek. Ten se proti v té době vedoucímu celku tabulky nejprve sám prosadil a poté ještě připravil gól pro Štočka. Nebezpečný byl po celý zápas.

Tomáš Bastin - Union 2013
Fanoušci týmu z Nového Bydžova mohou mít radost. Jejich tým začal konečně zase sbírat body a překvapivě vyloupil Jirny. Ba co víc, Union uštědřil domácím bezmála debakl, přičemž Bastin vstřelil rovnou polovinu gólů svého týmu.

Lukáš Seifert - Kolín
Jak už bylo řečeno, Kolín mohl v tomto kole slavit velmi cenné vítězství nad favoritem z Chrudimi. Třetí pojistný gól svého týmu přitom vstřelil právě Seifert, který se prezentoval nádhernou individuální akcí, kdy obešel dva bránící hráče a navíc vymetl pavouky z pravé šibenice.

Stanislav Klobása - Benátky
Benátky sice obdržely od rozjetého Vltavínu potupného bůra, samy však tři branky vstřelili a nebýt zaváhání v koncovce, mohlo být skóre ještě divočejší. Čisté svědomí nemá ani Klobása, který hned několik velkých příležitostí zahodil. Ke cti mu však slouží nejen to, že se do nich díky své aktivitě vůbec dostal, ale také fakt, že i přes ona zklamání dokázal stejně dvě branky vstřelit.

Pavel Fořt - Domažlice
Slavný exligový hráč se v barvách Domažlic tentokrát opravdu činil. Jednu branku mu rozhodčí neuznali, ke druhé dopomohl Vůchovi, třetí vstřelil sám a ještě si přitom úspěšně zahrál na Zinedina Zidana. Zápas mu vyšel i přesto, že síť mohl rozvlnit vícekrát.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 19.10.2015 12:00 do 21.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.