SESTAVA KOLA - 9.kolo Středočeský | Příbram | IV. třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 17.10.2015

0

V anketě o hráče kola třikrát za sebou zvítězil hráč Sedlčan C. Tato sérii se teď přetrhne, jelikož Sedlčany o víkendu žádný zápas na programu neměly. Kdo se stane hráčem kola tentokrát? Bude to některý z dvougólových útočníků nebo je trumfne střelec hattricku, obránce Zdeněk Hulínský z Jesenice, jenž hattrick vstřelil vůbec poprvé v kariéře?

BRANKÁŘ

 

Antonín Tesař(SK Vysoký Chlumec) - Sice inkasoval čtyři góly, ale několika dalším zabránil v zápase proti Krásné Hoře B a držel tak naděje Vysokého Chlumce.

 

 

 

OBRANA

 

Daniel Šmejkal(TJ Sokol Kosova Hora B)- Po delší době si zahrál na místě pravého obránce a v zápase proti Dublovicím B si plnil své obranné povinosti na jedničku a na hřišti patřil k nejlepším.

 

 

 

Jaromír Diviš(TJ Prostřední Lhota)- I přes čtyři inkasované branky, patřila stoperská dvojice Haniš-Diviš k nejlepším hráčům na hřišti v těžkém utkání proti Nové Vsi B.

 

 

 

Zdeněk Hulínský(TJ Sokol Jesenice)- Ve svých 39 letech předvedl parádní výkon a dočkal se svého vůbec prvního hattricku v kariéře.

 

 

 

ZÁLOHA

 

David Burda(FC Kňovice)- David Burda vedl jako kapitán Kňovice do bitvy proti Nové Vsi C, prohře sice nzabránil, ale z kňovických hráčů naběhal určitě nejvíc, pokoušel se i o samostatné úniky a vstřelil jeden gól.

 

 

 

Roman Beňo(TJ Sokol Dublovice B)- Střelec jediného gólu oslabených Dublovic B proti Kosově Hoře B. Svou bojovností dodával sebevědomí svým spoluhráčů a nevzdával se ani za takřka rozhodnutého stavu.

 

 

 

Rostislav Mikulášek(TJ Krásná Hora B)-Nová posila Krásné Hory se ukazuje v dobrém světle, po čtyřech gólech v minulém kole, tentokrát dokázal Mikulášek skórovat dvakrát proti Vysokému Chlumci.

 

Zdeněk Hrdinka(TJ Prostřední Lhota) - Střelec dvou gólů Prostřední Lhoty v zápase s Novou Vsí B.

 

 

 

ÚTOK

 

Petr Moudrý(TJ Sokol Kosova Hora B)- Petr Moudrý byl velmi aktivní v zápase proti Dublovicím B a stejně jako jeho další dva kolegové v útoku vstřelil dvě branky.

 

 

 

Jaroslav Moravec(TJ Sokol Nová Ves pod Pleší/Malá Hraštice C)- Zařídil dvě důležité branky v prvním poločase utkání s Kňovicemi a výrazně se tak podepsal pod výhru 3:2.

 

 

 

Zbyněk Švagr(TJ Sokol Jesenice)-Dvěma góly se podílel na vítězství jesenického týmu proti Hřiměždicím B.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 19.10.2015 12:00 do 21.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.