SESTAVA KOLA - 11.kolo Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 18.10.2015

0

Máme tu další sestavu kola, tentokráte 11. kola a s tím spojené hlasování o nejlepšího hráče kola. Kdo je v sestavě kola, se můžete dočíst níže. Hlasovat můžete do středy do 12:00 hodin!

Petr Svítil - brankář, Rantířov

Svítil se objevil v brance rantířovských Ježků letos poprvé a hned se uvedl parádním výkonem. Likvidoval jednu šanci za druhou a dlouhou dobu držel naděje Rantířova na bodový zisk z hřiště vedoucího Beranova. Ani jeho famózní výkon však na body nestačil.

Zdeněk Doležal - obránce, Brtnice

Zdeněk Doležal patří v poslední době k nejlepším hráčům Brtnice, která se ale celkově trápí. Doležal byl nejlepším hráčem svého mužstva v zápase v Batělově, ani on však nezabránil další porážce.

Petr Čermák - obránce, Ždírec

Kapitán Ždírce je opět v sestavě kola a není to náhoda. Ždírec hodně staví v posledních zápasech na obranu, kterou výborným způsobem diriguje právě Čermák a i díky němu v posledních zápasech Ždírec inkasuje jen minimálně.

David Svěrák - obránce, Luka nad Jihlavou

Svěrák se objevil v sestavě louckého béčka po dlouhé době, ale jeho výkon byl ukázkový. Právě o něj se většinou tříštily útoky bítovčických hráčů, jako bonus přidal Svěrák i několik dobrých útočných přihrávek a neprohrál žádný hlavičkový souboj.

Kamil Eliáš - záložník, Velký Beranov

Eliáš patřil k hlavním postavám v zápase svého Beranova s Rantířovem. Byl to právě on, kdo nasměroval svým šťastným gólem domácí k vítězství. Avšak to mu bylo málo, a tak ve druhém poločase přidal ještě druhý gól a pomohl svým dobrým výkonem k výhře 4:0.

Daniel Venhauer - záložník, Puklice

Záložník Puklic měl v neděli střelecký den, sice se mu nepovedlo vstřelit branku, ale jedna z jeho střel měla gólový účinek, jelikož právě Venhauerovu střelu dorážel Skotar a bylo z toho vedení, které domácí uklidnilo. Daniel Venhauer i po prvním gólu dále zásoboval staroříšského gólmana jedním projektilem za druhým a patřil k nejlepším na hřišti.

Roman Hejda - záložník, Telč

Jak již bývá tradicí u telčského mužstva, opět skóroval a tvořil hru Roman Hejda. Ani jeho tradičně výborný výkon však tentokrát na body nestačil, jelikož hostující Antonínův Důl byl o branku lepší.

Lukáš Varhaník - záložník, Jamné

Kapitán Jamného v posledních zápasech výkonnostně pookřál a konečně se i gólově prosazuje. Vstřelil Cejli dva góly a velel k obratu, bohužel v nejméně vhodné chvíli jeho tým inkasoval a na zvrat již bylo pozdě. I tak ale Varhaník patřil k nejlepším.

Dalibor Čáp - útočník, Cejle

Co dodat, útočník Cejle opět řádil, jak je jeho dobrým zvykem. Jamné odstřelil dvěma slepenými góly a když se přidal ještě jeho bratr Aleš se svým gólovým příspěvkem, byla z toho jasná výhra 2:5 v Jamném.

Ladislav Mazač - útočník, Antonínův Důl

Zkušený harcovník dopomohl svými nápady a chytrými přihrávkami k venkovnímu bodovému zisku, když i díky výkonu spoluhráčů mohl slavit vítězství 2:1 na hřišti Telče.

Zbyněk Koreš - útočník, Batelov

Kapitán Batelova byl po celý zápas velmi aktivní a dokázal, že žádný balón není ztracený. Právě jeho vyrovnávací branka padla tak, že zdánlivě ztracený míč Koreš svou zarputilostí doběhl, vypíchl ho brankáři a v klidu vyrovnal. I díky jeho brance domácí slavili výhru 3:2 nad Brtnicí.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 19.10.2015 12:00 do 21.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.