SESTAVA KOLA - 9.kolo Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 17.10.2015

0

Ani 9. kolo nezměnilo pořadí na čele tabulky III. třídy skupiny A. Soutěží dál bez porážky prochází TJ Sokol Lipí, které nahání dvojice týmů Týna a Chrášťan. I v tomto kole jsme se snažili vybrat nejlepší hráče a to kdo z nich bude nejlešpím mužem kola, rozhodnete vy. Hlasování končí ve středu ve 12:00.

Když se dostane do branky většinou si svým výkonem vybojuje místo v sestavě kola. Reč je o Josefu Mojžíšovi z TJ Sokol Lipí, který musel po 17. minutách hry zaujmout místo v brance místo zraněného Macháčka a hlavně ve druhém poločase svému týmu vychytal zisk tří bodů.

 

V tříčlenné obraně zaujímá post na pravé straně Miroslav Jedlička z TJ Sokol Chrášťany. Mladý obránce si vedl spolehlivě proti hráčům Bukovska a svůj výkon korunoval přesnou trefou z přímého kopu. Druhým členem obranné trojice je Jan Hála, ten patří ke stálicím zadních řad TJ Sokol Žabovřesky a na půdě Pištína tvrdil muziku své obrany. Na podzim podává stabilní výkony a i proto patří Žabovřesky k týmům, které neinkasují mnoho branek. Obranu uzavírá Jaroslav Jírovec z Úsilného. Ten svoji defenzivu dirigoval k překvapivému zisku tří bodů na půdě Černého Dubu, kde si poradili s dvojicí domácích útončíků Schneider - Karafiát.

 

Ve čtyřčlenné záloze má dvojí zastoupení tým TJ Sokol Chrášťany. Petr Suchan byl na pozici pravého záložníka velmi aktivní a neúnavně táhl většinu akcí svého týmu. Odměnou mu byly dva vstřelené góly. Střed zálohy zase patřil jaho spoluhráči Ondřeji Bahledovi, který výborně dirigoval hru svého týmu a připsal si dvě gólové asistence. Svou kvalitu v posledních zápasech dokazuje posila FK Olympie Týn nad Vltavou B Josef Fara. Nová posila byla motorem zálohy FK Olympie, Fara svedl spoustu soubojů, navíc se zapojoval do kombinace. Vstřelil svůj první gól za Olympii, když uplatnil své dobré hlavičkářské schopnosti. Zálohu uzavírá Jan Hrdlička z FC Praktic Pištín. Záložník Pištína střílí doma branky celkem pravidelně a nebylo tomu jinak ani nyní proti Žabovřeskám. Jeho trefa ze závěru první půle nakonec znamenala jednobodový zisk pro jeho tým.

V útoku začneme u Antonína Balouna z Úsilného, ten byl nejnebezpečnějším hráčem nováčka na půdě Černého Dubu. V zápase se sice střelecky neprosadil, ale hodně míčů vybojoval a dělal zadákům Dubu hodně velké problémy. Druhým do party je populární Romário, tedy Roman Lávička z TJ Sokol Lipí. Ten v posledních zápasech střelecky řádí, když zaznamenal celkem sedm branek. Nyní to třemi góly odnesl tým Mokrého a Lipí hlavně díky němu slavilo zisk tří bodů. Útok uzavírá Lukáš Ponec z FK Olympie Týn nad Vltavou B. V poslední době hraje v životní formě, jeho výkonům scházely jen góly. Ten premiérový v této sezoně si nechal na Dívčice. Byl velmi aktivní a obrana hostí si s ním nevěděla rady.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 19.10.2015 12:00 do 21.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.