SESTAVA KOLA - 11.kolo Královéhradecký | Rychnov | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 17.10.2015

0

Podzimní část okresního přeboru je v letošním roce plná branek. V rámci 11. kola rozvlnili hráči ze čtrnácti mužstev brankovou síť hned devětatřicetkrát. Nejvíc se činilo mužstvo Českého Meziříčí, které si pro hostující Voděrady připravilo devítigólový příděl, pozadu nezůstaly ani Křivice, Lukavice nebo Javornice. Ty porazily své soupeře rovněž více jak dvougólovým rozdílem. Většina z úspěšných střelců se proto vešla do aktuální sestavy kola, v níž nechybí například čtyřgólový David Hamerský nebo penaltový mistr z Křivic Petr Lochman.

Křivické ostřostřelce jistil v zápase s Častolovicemi z brankové čáry Tomáš Kučera, který vychytal všechny gólové pokusy hostí a k vítězství 5:0 přispěl čistým kontem.

 

Jakub Tlapák platí ve fotbalové Lukavici za jeden z nepostradatelných pilířů obrany. Při lukavické výhře ve Slatině se významně podílel na neprostupnosti hostující obrany a pomohl svému mužstvu ke skvělému skóre 4:0.

 

Do střelecké listiny se v zápase proti  Voděradům zapsal dvěma zásahy Kamil Vošvrda. Ve 45. a 63. minutě zvyšoval obránce Českého Meziříčí na šest, respektive osm nula. 

 

Vedoucí branku Javornice vstřelil do sítě Žďáru Jakub Kráčmer. Javornický záložník tak položil základní kámen k jasné tříbrankové výhře. 

 

Střelecký koncert ve Vamberku režíroval domácí záložník David Hamerský. který soupeře z Rokytnice doslovla roznesl na kopytech svým čtyřgólovým zápisem.

 

Kanonádu Českého Meziříčí domácím fanouškům přichystal vedle Kamila Vošvrdy také Patrik Havel. Ten se v rozmezí dvou minut prvního poločasu trefil také dvakrát a stejně jako jeho kolega velkým dílem přispěl k výhře 9:2. 

 

Zatímco Tomáš Kučera vládl obraně, Petr Lochman řídil všechny útočné výpady. Navíc nakonec přidal dva góly z penalt a Křivice se mohly těšit z vysoké výhry 5:0

 

Stejně jako jeho jmenovec se Lukáš Havel trefil proti Voděradům rovněž dvakrát. Nejprve zaznamenal ve 30. minutě pátou brankou svého celku, poté devátým gólem z 63. minuty uzavřel skóre zápasu. 

 

V minulém kole jich bylo pět, tentokrát přibyly další dva. Vamberecký Michal Šrom střílí góly jako na běžícím pásu. Demolici Rokytnice vládl vedle Davida Hamerského znovu právě on. 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 19.10.2015 12:00 do 21.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články

Autor:

Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.