SESTAVA KOLA - 10.kolo ČFL , 2015-2016

Datum kola: 10.10.2015

0

ČFL hlásí, dvanácté kolo (dvakrát se předehrávalo) odehráno! Chrudim po prohře z minulého víkendu navázala na předchozí výhry a stále hájí první místo tabulky. Druhý Vltavín ztrácí tři body a hrdě o sobě může prohlásit, že ještě ani jednou neprohrál. V Čáslavi zase slaví odpoutání ode dna tabulky, na které si naopak minimálně jeden týden bude muset zvykat tým z Brozan. Deset zápasů a deset výsledků opět změnilo pohled na celkovou tabulku a do sestavy kola vykrystalizovalo jedenáctku nejlepších hráčů. Kdo z nich bude zpětně moci říct, že dvanácté kolo opanoval? 

Filip Nguyen - Union
Není to poprvé a určitě ani naposledy, kdy se může tým z Nového Bydžova radovat z bodů hlavně díky skvělému výkonu svého brankáře. Odchovanec Sparty Nguyen už nejednou potvrdil, že patří ve třetí lize k brankářské špičce. Nejinak tomu bylo i v zápase s Viktorií Žižkov, kdy obzvláště v prvním poločase předvedl Nguyen několik vynikajících zákroků.

Martin Knakal - Tachov
Kdo fotbal trochu sleduje, jméno Knakal bude jistě znát. Bývalý ligový fotbalista prokazuje i nyní ve třetí lize, že si s míčem rozumí a že mu není cizí ani důrazná a rychlá hra. Proti Brozanům se navíc dvakrát gólově prosadil a pomohl tak svému týmu k cenným bodům.

Onřej Brejcha - Čáslav
Čáslav působí v posledních zápasech jako vyměněná. Výhra v Převýšově byla potvrzena třemi body z domácího zápasu proti Kolínu a Čáslav už není poslední. Brejcha přispěl k tomuto úspěchu gólovou asistencí a sám jeho trenér jej označil za rozdílového hráče.

Jiří Adámek - Chrudim
Minulý týden Chrudim překvapivě padla na půdě Mostu. Tento víkend se proto doma proti Převýšovu snažila seč jí síly stačily, aby tuto ztrátu napravila. Adámek přispěl skvělým výkonem k čistému kontu svého týmu a zároveň hrozil i směrem dopředu.

Tochukwu Mbah - Benátky
Málo platné, Benátkám se prostě doma proti Domažlicím zadařilo a nejinak lze hovořit i o výkonu Mbaha. Ten byl pro Domažlice permanentní hrozbou nejen jako střelec, ale i jako nahrávač a co hlavně, jako akrobat! Svůj parádní gól totiž vstřelil nádhernými nůžkami přímo k tyči.

Petr Pavlík - Zápy
Pavlík nastoupil tentokrát za Zápy jako kapitán místo Davida Kalivody a toho zastoupil i v jeho královské disciplíně. Penaltu proti Mostu bezpečně proměnil a dovedl tak svůj tým ke třem bodům 

Tomáš Pavlík - Štěchovice
Proti Jirnám po celou dobu na hrací ploše tvrdě bojoval a nevypustil žádnou situaci. Za svůj důraz byl odměněn gólem, který znamenal pro jeho tým remízu a díky vyhranému penaltovému rozstřelu tedy také dva body.

Lukáš Kopecký - Chrudim
Další týden a pro Kopeckého další nominace. Není se ale vlastně čemu divit. Chrudim je v čele tabulky a až na zaváhání na půdě Mostu válcuje jednoho soupeře za druhým. Kopecký je jejím nejlepším střelcem a zároveň vede i tabulku kanonýrů celé soutěže. Trefil se i tentokrát proti Převýšovu.

Karel Hejný - Zápy
Jak už bylo napsáno u jeho spoluhráče Pavlíka, Zápy zvítězili díky penaltě, kterou proměnil právě jejich kapitán. Vůbec by k ní však nedošlo, kdyby se nedostal do vápna k míči právě Hejný dříve než brankář Divkovič, který jej ostře poslal k zemi. Během zápasu několikrát i sám zahrozil.

František Němec - Písek
Po Kopeckém další již tradiční jméno v sestavách kola. Němec se gólově prosazuje s železnou pravidelností a podařilo se mu to i tentokrát na půdě Dobrovice, kde jeho branka znamenala tři body. Několik dalších šancí pak Němec ke své smůle neproměnil.

František Dvořák - Tachov
Tachov se proti Brozanům rozstřílel a vedle Knakala se dvakrát dokázal prosadit i Dvořák. Celý zápas ho bylo plné hřiště, do šancí se tlačil se vší vervou a pro soupeře byl neustále nebezpečným.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 12.10.2015 12:00 do 14.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.