SESTAVA KOLA - 8.kolo Ústecký | Děčín | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 10.10.2015

0

8. kolo bylo plné přestřelek, což se očividně projevilo na sestavení nejlepší jedenáctky děčínské okresního přeboru. V naší Topce se nachází tři zástupci z Jiřetína, který v sobotním narozeninovém klání dvou podhorových celků deklasoval Verneřice. Dalším nejzastoupenějším klubem se stává Dolní Poustevna v čele s brankářem Josefem Šolínem, jenž se sám podílel dvěma asistencemi na zničení Starého Šachova. Samozřejmě nezapomeňme zmínit opět 5-ti brankového střelce Jakuba Šimka, jehož výkony nám skoro nepobírají webové statistiky. Dnešním 8. kolem je poprvé porušeno různorodé obsazení hráčů, pojďme se tedy přesvědčit, kterýpak fotbalista si nese největší oblibu u vás, čtenářů!

Josef Šolín (brankář FK Dolní Poustevna)

Udržel si v zápase se Starým Šachovem čisté konto, plus byl netradičně u dvou branek svého týmu a podílel se tak na domácí kanonádě

 

Tomáš Nidrle (obránce TJ SK Markvartice)

Zkušený obránce, který fotbal v Markvarticích nadevšechno miluje a taktéž dokazuje, že věk je pouze číslo a odhodláním společně s vášní ke kopané může i veterán prohánět mnohem mladší ročníky.

 

Miroslav Kessler (obránce TJ Slovan Jiřetín pod Jedlovou)

Obránce, nad jehož nominací visel dlouho otazník i v minulém kole, se konečně dočkal a díky svému výbornému výkonu proti Verneřicím a může si tak vychutnávat chvilky slasti.

 

Michal Ženíšek (obránce TJ Spartak Boletice)

Boletickým předsedou jmenovaný hráč zápasu proti Lipové, v němž tento bek nejenže výborně splnil své defenzivní povinnosti, ale také vymýšlel pro své spoluhráče vepředu chytré kolmice.

 

Jan Svačina (obránce FK Dolní Poustevna)

Sice je pravda, že Dolní Poustevna trpí určitou nevyrovnaností svých výkonů, ale pokud už ji utkání sedne, stojí to za to. Bek Jan Svačina je tím jasným příkladem, neboť svého soupeře dorazil definitivní sedmou brankou.

 

Tomáš Beutler (záložník TJ Spartak Boletice)

I přesto, že nebyl hráčem zápasu, naší redakci přišel jako jeden z nejdůležitějších hráčů utkání, protože nebýt jeho postavení na správném místě, domácí by se musely vzdát vydřených tří bodů.

 

Tomáš Novák (záložník FK Český Lev Těchlovice)

Fotbalová kapacita znovu na svém správném místě. Na tohoto fotbalistu nezbývá nic jiného než kladná kritika.

 

František Prokop (záložník TJ Slovan Jiřetín pod Jedlovou)

I z pozice středopolaře se dají vyvádět ohromné kousky, jako je například vsítěný hattrick, který se jiřetínskému Prokopovi proti fotbalistům zpod Bukové hory povedl proměnit ve skutečnost.

 

Radek Pácha (útočník TJ Slovan Jiřetín pod Jedlovou)

Užuž to vypadalo, že ostřílený kanonýr Radek Pácha bude muset odejít ze hřiště "jen" s pár asistencemi, ale díky jeho empatickým spoluhráčům se mu povedlo v posledních deseti minutách vsítit dvě branky a vtěsnit se tak do útočného tria.

 

Jakub Šimek (útočník TJ SK Markvartice)

Takového hráče by si přál nejspíš každý tým, protože strategie "kopni dopředu a Šimek to zařídí" se nejeví jakožto moc náročná, a i přesto sklízí Markvarticím plné koše podzimních jablek.

 

Vilém Hájek (útočník FK Dolní Poustevna)

Třetím a posledním zástupcem z Dolní Poustevny je vlčák Vilém Hájek, jenž uzavírá naši velmi vyrovnanou jedenáctku a svým poměrně rychlým hattrickem se alespoň na jeden den vryl do paměti členů šachovské defenzivy.

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 12.10.2015 12:00 do 14.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články

Autor:

Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.