SESTAVA KOLA - 10.kolo Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 11.10.2015

0

Po týdnu je tu opět sestava kola, tentokráte kola s pořadovým číslem 10. Opět je zde ofenzivní sestava 4-3-3, hlasujte pro svého favorita, jako již tradičně, do středy do 12:00!

Zdeněk Svoboda, brankář, Stará Říše

Svoboda se v zápase s lídrem z Beranova rozhodně nenudil. Dostal sice 4 branky, ale dalších několik šancí soupeře zlikvidoval a spoluhráči mu mohou děkovat, že neprohráli mnohem vyšším rozdílem.

Petr Cibulka, obránce, Rantířov

Mladý obránce rantířovských ježků patřil v souboji benfik k nejlepším na hřišti, kromě svých obranných povinností hojně podporoval i útočné snahy svého mužstva.

Michal Brožek, obránce, Luka nad Jihlavou

Zkušený obránce Luk působil jako jeden z mála obránců jistě a neprohrál takřka žádný osobní souboj, snažil se burcovat své spoluhráče a také rozehrával většinu akcí ze zadních pozic.

Petr Čermák, obránce, Ždírec

Kapitán Ždírce prokazuje dlouhodobě výbornou výkonnost a je hlavně jeho zásluha, že je Ždírec v tabulce tam, kde je. I v zápase s Puklicemi byl hlavní oporou Čermák, když vstřelil obě branky svého mužstva a byl tak hlavní hvězdou zápasu.

Ondřej Vomela, obránce, Jamné

Obránce Jamného má lví podíl na zlepšené obranné činnosti svého mužstva, které poslední kola jen minimálně inkasuje. I tentokrát půosbil sebejistě a nebýt poslední minuty zápasu, uhájil by společně se spoluhráči první čisté konto v sezóně. 

František Smejkal, záložník, Velký Beranov

František Smejkal patřil k oporám zápasu se Starou Říší, svůj dobrý výkon korunoval střelenou brankou, když dorážel střelu Kamila Eliáše.

Petr Mach, záložník, Nadějov

Záložník Nadějova patří k mála světlým výjimkám svého týmu, který se trápí. Mach se v zápase s Brtnicí snažil, seč mu síly stačily, bohužel ani jeho dobrý výkon nestačil na body, protože jeho Nadějov prohrál s Brtnicí 4:2.

Dominik Skotar, záložník, Puklice

Mladík se v dresu Puklic chytil. Podává stabilně dobré výkony jak v B týmu, tak i v áčku. Dobrý výkon podal i v zápase se Ždírcem, bohužel to tentokrát na body nestačilo.

Marián Blaško, útočník, Batelov

Blaško byl ústřední postavou zápasu v Antonínově Dole. Po faulu na jeho osobu proměnil Havlíček penaltu, svůj dobrým výkon pak Blaško okořenil gólem, kdy se trefil přímo z rohového kopu.

Dalibor Čáp, útočník, Cejle

Zkušený útočník, to je továrna na góly. I o tomto víkendu se gólově činil, když se narozdíl od spoluhráčů dokázal prosadit hned 2x a nasměroval tak svůj celek k důležité výhře 5:1 nad béčkem Telče.

Aleš Frolda, útočník, Brtnice

Brtnický útočník číslo 1 se vrátil po zranění v plné formě a ve velkém stylu. Trápící Brtnici vysvobodil svými dvěma brankami a po dlouhé době mohl se spoluhráči oslavit výhru 4:2 nad Nadějovem.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 12.10.2015 12:00 do 14.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.