SESTAVA KOLA - 8.kolo Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 11.10.2015

0

V 8. kole se situace na čele tabulky nezměnila. V naší sestavě hrají prim hráči TJ Sokol Lipí, kteří doma nastříleli nováčkovi z Bukovska 8 branek. Kdo další se dostal do sestavy kola a kdo nakonec bude Mužem kola? O to můžete hlasovat do středy do 12:00.

V brance si vysloužil místo svým výkonem proti Černému Dubu Miroslav Mádl z TJ Sokol Žabovřesky. Ten za svá záda nepustil jediný střelecký pokus hostujících hráčů a po zápase si kromě čistého konta užíval i zisk tří bodů.

Do tříčlenné obrany se dostal Štěpán Hájek z TJ Mír Dívčice, který podal v obraně spolehlivý výkon. Pro svůj tým byl v defenzivě oporou a často zastavoval útočné výpady hráčů z Mokrého. Na pozici stopera se dařilo Miroslavu Dandovi z Úsilného. Ten patřil v zápase proti Týnu k nejlepším hráčům domácího týmu. Třetím do party je sice záložník Václav Vávra z FC Praktic Pištín, ale vzhledem k nedostatku defenzivních hráčů je v naší sestavě na pozici krajního beka. Vávra podal na hřišti v Kolodějích poctivý výkon a v závěru přidal vítěznou trefu svého týmu.

V záloze odehrál velmi dobrý zápas Ondřej Kaše z TJ Sokol Lipí. Ten se podílel na osmi brankové kanonádě svého týmu dvěma přesnými zásahy a povedeným autovým vhazováním přidal i asistenci. Oporou byl pro svůj tým Luboš Formánek z TJ Sokol Žabovřesky. Střední záložník byl jediným střelcem svého týmu a dvěma trefami obstaral pro domácí Žabovřesky tři body. Ve středu zálohy se výborným výkonem prezentoval Lukáš Końarik z FC Praktic Pištín. Ten byl na hřišti Kolodějí u všech čtyř branek svého týmu, když jednu trefu obstaral sám a na další tři přihrál. Posledním do party záložníků je malý štírek z TJ Mír Dívčice Luboš Tvrzický. Ten svou rychlostí a technikou byl pro Mokré, největší hrozbou a v závěru utkání, pojistil brankou první body sezony pro svůj tým.

 

V tříčlenném útoku začneme u Jiřího Kličky, kterého bylo v Úsilném plné hřiště. Zahrával řadu standardních situací a po jedné z nich vystřelil pro svůj tým alespoň jeden bod. Útok uzavře dvojice z TJ Sokol Lipí Petr Kaše a Roman Lávička. Prvně jmenovaný se stejně jako jeho bratr dvakrát zapsal mezi střelce a navíc asistoval i u obou branek svého bratra. Roman Lávička pak na netradičním postu útočník zaznamenal čistý hattrick v rozmezí pěti minut.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 12.10.2015 12:00 do 14.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.