SESTAVA KOLA - 10.kolo Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 11.10.2015

0

Všichni účastníci tohoto kola byli zaskočeni počasím. Přestože nás meteorologové varovali, na zápasy jsme chodili v zimním oblečení, stejně všechny hráče, rozhodčí, funkcionáře a hlavně fanoušky zima a silný vítr překvapil. Dobře to okomentoval trenér Komořan Pavel Svoboda, "jaké počasí, takový fotbal." Je pravdou, že některá mužstva se s nepříznivými podmínkami dokázala vyrovnat lépe a tak i v tomto kole jsme mohli vidět dobré výkony. 

V tomto kole jsem vybral do branky Lukáše Plhala, pro mě byl tento hráč spíš výborný obránce, ale on se rozhodl chytat a v brance Lysovic podává stabilně výborné výkony. Tentokrát výrazně pomohl svému mužstvu při vítězství v Opatovicích. Rychtářovský Jiří Brunclík jedním gólem a dobrou hrou pomohl k remíze svého mužstva v Kučerově.  David Skřivánek dokázal uhlídat jednobrankové vítězství Komořan proti pustiměřským rychlíkům. Kamil Klvač kapitán Moravských Málkovic patří stále mezi nejobávanější beky v celé soutěži a jeho mužstvo nenápadně sbírá body téměř v každém utkání. Po několikáté se sestavě objevuje drnovický záložník Radek Pytela. V Pačlavicích opět jeden gól dal a na dva přihrál. Proto do sestavy určitě patří. Stejně tak Pavel Orbán z Hoštic-Heroltic. Dal dvě branky a na další přihrál v Habrovanech. Stálým nebezpečím pro soupeře je i Jiří Pospíšil z Chvalkovic na Hané. Jednou brankou se na remíze Kučerova podílel Ondřej Peitl. Lysovický Lukáš Foldyna v Opatovicích přispěl k vítězství svého mužstva jednou brankou a dvěma přihrávkami na gól. Jiří Kocourek při troše štěstí mohl zkomplikovat jednoznačné vítězství FKD "B" v Pačlavicích. Dvě branky dal, nastřelil břevno a další dvě jeho šance opravdu zázračně zlikvidoval drnovický brankář Mirek Raška. Dvě branky vstřelil švábenský univerzál Milan Stěnička v Bohdalicích. Ten na rozdíl od Lukáše Plhala místo chytání střílí za Švábenice branky.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 12.10.2015 12:00 do 14.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.