SESTAVA KOLA - 9.kolo ČFL , 2015-2016

Datum kola: 03.10.2015

0

Víkend plný překvapení, tak by se dalo nazvat poslední kolo třetí ligy. Skončila dlouhá série výher týmu z Chrudimi. Na první vítězství v základní hrací době dosáhl Benešov a černou sérii proher ukončila Čáslav překvapivě na půdě Převýšova. Zajímavé zápasy jsou ruku v ruce se zajímavými výkony a ty nejzajímavější, jsme ocenili nominací do sestavy kola.

David Tetour - Benešov
Benešov se na půdě Brozan konečně dočkal vysněné výhry a navíc s nulou v kolonce obdržených branek. Tetour se v několika momentech vyznamenal a to i přesto, že musel být už po patnácti minutách hry po tvrdé srážce ošetřován lékaři svého týmu.

Jan Staněk - Tachov
Pokud někdo očekával, že si Vltavín poradí doma s Tachovem i s prstem v nose, ten rozhodně mýlil. Hosté bojovali až do samého závěru a to i díky obětavosti Staňka, který svůj tým nejednou obětavě zachránil.

Ladislav Vopat - Čáslav
Tři body Čáslavi na půdě Převýšova, to mohl očekávat jen málokdo. Přesto je to dnes už realita a Vopat na tom má svůj výrazný podíl. Vopat byl směrem dopředu nebezpečný a zároveň dobře bránil. Z jeho bleskového úniku a přesné přihrávky pak mohl těžit Vácha, který vstřelil vítěznou branku Čáslavi.

Daniel Nešpor - FK Kolín
Až na jednu výjimku, podávala celý zápas doma proti Unionu Kolínská obrana spolehlivý výkon. Precizní byl pak obzvláště Daniel Nešpor, přes kterého cesta k brance domácích prostě nevedla.

Jan Žák - Benešov
Brankář Tetour výhru Benešovu vychytal, Jan Žák zase vystřílel. Směrem dopředu byl nejnebezpečnějším hráčem svého týmu. Vstřelil oba důležité góly a prodral se i do několika dalších šancí. Byl to hlavně jeho zápas.

Stanislav Hřebeček - Štěchovice
Vydrancovat Viktorku Žižkov, to už si žádá nějakou kvalitu. A její bývalý hráč Hřebeček spolu s celým týmem Štěchovic prokázal, že ji mají. Sám vstřelil obě branky svého mužstva a několik dalších šancí vymyslel i pro své spoluhráče.

Filip Řezáč - Písek
Jen osm minut Řezáčovi stačilo k tomu, aby nasázel Domažlicím hned dvě branky. Obě mazácky zakončené. Přitom Písek doma proti západočeskému týmu rozhodně nebyl favoritem. To ale Řezáče nezajímalo.

Jakub Kotlan - Most
Jak už bylo zmíněno, vítězná série Chrudimi byla tento víkend rázně ukončena v Mostě. A gólově se na tom podílel jen jediný muž - Jakub Kotlan. První gól vstřelil ze hry, napodruhé se prosadil z pokutového kopu. Jeho góly tak znamenaly cenný skalp.

Richard Macháč - Vltavín
Ani tento týden se sestava kola neobešla bez zástupce Vltavínské lokády. Macháč byl celý zápas velmi aktivní. Vstřelil dvě branky a několikrát nahrával do skvělých pozic svým spoluhráčům. Má velký podíl na domácí výhře nad Tachovem.

Jiří Vondráček - Jirny
Jirny si doma poradily s nevyzpytatelnou Dobrovicí a byl to právě Vondráček, který vstřelil první branku svého týmu. Navíc celý zápas jezdil nahoru a dolů, obětavě bránil a aktivně útočil.

Cyril Golovko - Štěchovice
Golovka bylo na Žižkově doslova plné hřiště. Připravil obě branky svého spoluhráče Hřebečka a tu kterou sám vstřelil, mu upřeli rozhodčí. Zapojoval se do většiny nebezpečných akcí svého týmu.






Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 05.10.2015 12:00 do 07.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.