SESTAVA KOLA - 7.kolo Ústecký | Děčín | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 03.10.2015

0

7. kolo přineslo velkou spoustu překvapivých výsledků, ať už na hřišti Krásné Lípy, kde se Markvartice, díky 5-ti gólové kanonádě rychlíka Jakuba Šimka, dopracovaly k výsledku 7:2 nebo senzační první vítězství březinských fotbalistů, kteří si vyšlápli na favorita z Jiříkova. Očividně nejlepší hráči, kteří v těchto kláních kralovali, se ve většině případů dostali bez větších problému do nejlepší jedenáctky 7. kola. Na největšího favorita si už naše redakce neopovažuje ani poukázat, jelikož ještě ani jednou se náš odhad neshodoval s názory vás, čtenářů. Jen jednu indicii vypustíme do éteru : "Favorit je zde opravdu jasný!". Sami vy, čtenáři, nám dokažte, kdo je ten TOP fotbalista, pro kterého vaše srdce buší nejnepravidelněji!

David Břeň (brankář TJ Slovan Jiřetín pod Jedlovou)

I když dle svého věku spíše už veterán, neustále předvadí stabilní výborné výkony a stále patří ke brankařské špičce děčínského okresního přeboru.

 

Miroslav Novák (obránce TJ Slovan Jiřetín pod Jedlovou)

Být součástí obrany, která inkasovala jen jednu branku od silných Mikulášovic, je už dostačující počin, ale Miroslav Novák to okořenil ještě výborným obranným zákrokem, kterým vykopl míč z brankové čáry.

 

Lukáš Kopecký (obránce SK Verneřice)

Zde pro mnohé z vás překvapující adept, ale díky jeho otevírací brance v utkání proti Starým Křečanům, Verneřice dovedly utkání do zdárného konce a připnuly si na svou šňůru už druhou výhru v řadě.

 

Pavel Suk (obránce SK Plaston Šluknov "B" / Lipová)

Jeden ze zástupců šluknovské vyzrálosti  a nad to se blýskl skvělým obranným zákrokem proti habartickému Mandysu, kterému pokud by se podařilo vstřelit branku, utkání by mohlo nabrat úplně odlišný směr.

 

Daniel Šindelář (záložník FK Březiny)

Výkony tohoto fotbalisty, nad kterými přestává rozum stát jsou oporou březinské hry. Jeho více než drzé sólo v utkání proti Jiříkovu je tím jasným důkazem.

 

Jakub Richtr (zálořník TJ Kemp Starý Šachov)

Síla Starého Šachova spočívá ve velké bojovnosti, kterou nejdůstojněji reprezentuje kapitán Jakub Richtr, jenž svými dvěma brankami překvapivě obral favorizované Boletice o bod.

 

Lukáš Mendel (záložník SK Plaston Šluknob "B" / Lipová)

Pohyblivost a skvělá práce s balónem nezná mezí u tohoto drobounkého fotbalisty. Jeho skvělá práce ve středu hřiště byla konečně oceněna v podobě premiérového gólu.

 

Tomáš Novák (záložník FK Český Lev Těchlovice)

Ohraná písnička našich výběrů, ale když si to někdo právoplatně zaslouží, není spekulací na místě. Režíroval těchlovický brankostroj proti Dolní Poustevně svými dvěma brankami a jednou asistencí.

 

Pavel Kunta (útočník FK Český Lev Těchlovice)

Zkušený forvard byl podobně jako kapitán Tomáš Novák hlavní příčinou deklasování Dolní Poustevny a dvěma brankami to patřičně dokazuje.

 

Petr Raba (útočník TJ SK Markvartice)

Hrající trenér, který se pomalu ale jistě stává velmi důležitým markvartickým ofenzivním artiklem. Jeho údajné čtyři gólové asistence proti Krásné Lípě ho v tom usvědčují.

 

Jakub Šimek (útočník TJ SK Markvartice)

Naši jedenáctku uzavírá gólová mašina Jakub Šimek, jenž si svých pět branek určitě zasloužil, ale on sám dobře ví, že jeho účet na čísle 5 mohl být ještě rozšířen o nějaký ten zářez.

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 05.10.2015 12:00 do 07.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články

Autor:

Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.